Cum face bani familia Măruță înainte de Crăciun. Imaginea este pur și simplu senzațională

Cum face bani familia Măruță înainte de Crăciun. Imaginea este pur și simplu senzațională
Din ce fac bani inainte de perioada sarbatorilor

Andra și Cătălin Măruță, alături de micuța Eva și David sunt una dintre cele mai iubite familii celebre din România. Cei patru se înțeleg de minune și fac senzație pe internet, cu vlogurile în care își prezintă viața de familie. Familia Măruță își cunoaște potențialul, așa că a decis să și profite de pe urma lui. Ca urmare, cei patru s-au afișat într-o ipostază nemaintâlnită până acum. Fanii au reacționat imediat la imaginea cu celebra familie.

Familia Măruță face bani înainte de sărbători

Pe lângă vloguri, cei patru fac și reclame. Mai exact, Andra a acceptat să fie imaginea unui brand de bijuterii. Ea și familia ei au realizat un pictorial special pentru această ocazie.

Andra Măruță este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe de la noi. Alături de Cătălin Măruță și de cei doi copii, Eva și David, ea a realizat o ședință foto în care toți membrii familiei sunt îmbrăcați elegant și promovează bijuteriile brandului Kultho.

Ce vrea să îi lase cântăreața fiicei sale

„Familia este totul. Iar bijuteriile pe care le am sunt simboluri importante pentru mine:

brățara de la bunica, inelul primit de la părinții mei când am împlinit 18 ani, inelul de logodnă oferit de Catalin împreună cu cea mai frumoasă declarație de dragoste,

verighetele noastre, colierul pe care mi l-a făcut cadou când am împlinit 10 ani de căsătorie sau cerceii pe care i-a ales împreună cu copiii pentru mine, de Crăciun.

Bijuteriile la care țin au fost alese și oferite cu dragoste, iar sentimentul acesta mă învăluie atunci când le port. Pe unele le păstrez cu gândul la faptul că într-o zi le va purta Eva. 

Cu această ocazie aș vrea să vă anunț că am devenit ambasadoarea KULTHO, un brand care sper să vă ajute să creați amintiri frumoase.”, a scris Andra, alături de fotografia în care apare alături de toată familie.

Cântăreața poartă o rochie neagră elegantă, la care a asortat câteva bijuterii fine, în timp ce Cătălin Măruță poartă un costum cu papion și un ceas. Micuța Eva are o rochiță albă cu volănaș și poartă la gât un lănțișor, în timp ce David este îmbrăcat cu o vestă elegantă și papion.

„Va imbratisem pe toti! Si va multumim fiecare in parte, pentru fiecare mesaj! ”, le-a transmis Andra fanilor care i-au felicitat și complementat.