Cum o promovează Andreea Esca pe Alexia Eram. Vedeta Pro TV face totul pentru ca fata ei să aibă succes

Cum o promovează Andreea Esca pe Alexia Eram. Vedeta Pro TV face totul pentru ca fata ei să aibă succes
Andreea Esca, într-o nouă ipostază inedită. Ce a făcut pentru fiica ei

Alexia Eram a reușit să câștige simpatia internauților și să aibă parte de foarte mulți fani, iar Andreea Esca se asigură că o promovează pe fiica ei și îi este alături ori de câte ori aceasta vine cu o idee inedită sau un proiect nou.

Ce a făcut Andreea Esca pentru Alexia Eram

Alexia Eram are o relație foarte bună cu Andreea Esca, iar cele două sunt extrem de apropiate, așa că vedeta de la pupitrul știrilor Pro TV nu refuză să o promoveze pe fiica ei pe rețelele de socializare și să o ajute ori de câte ori are nevoie. Ba chiar, aceasta apare, din când în când, în videoclip-urile tinerei.

Fiica Andreei Esca este extrem de cunoscută printre internauți, iar aceasta și-a creat o bază foarte mare de fani pe Instagram și Tik Tok. Aceasta postează de multe ori videoclip-uri amuzante pe rețelele de socializare, dar se implică și în zona de beauty și fashion.

În ce ipostază a filmat-o Alexia Eram pe mama ei

Andreea Esca a acceptat provocarea fiicei ei și a apărut alături de alte persoane într-un videoclip filmat pentru Tik Tok. Cei patru fac o super sincronizare, semn că sunt într-o formă de zile mari, așa că fanii au reacționat imediat și au răsplătit-o pe Alexia Eram cu multe aprecieri!

De asemenea, vedeta de la pupitrul știrilor Pro TV a distribuit videoclip-ul pe Instagram, astfel că fanii ei au putut să o vadă într-o nouă ipostază. Internauții au reacționat imediat și au bombardat-o pe Andreea Esca cu multe comentarii prin care o lăudau pentru ce a reușit să facă alături de fiica ei.

Alexia Eram, dezvăluiri despre mama ei, Andreea Esca

Alexia Eram discuta despre faptul că mama ei a jucat un rol important atunci când vine vorba de popularitatea pe care a câștigat-o de-a lungul timpului. Totuși, aceasta a recunoscut că oamenii din mediul online nu ar fi urmărit-o dacă nu avea proiecte interesante, chiar dacă este fiica Andreei Esca.

„Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca.

Dar, pe de o parte, știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea’, a spus Alexia Eram în podcast-ul Laurei Giurcanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI