Cum o păcălea Bianca Drăgușanu pe fiica ei când o bătea Alex Bodi. Ce îi spunea despre vânătăi

Cum o păcălea Bianca Drăgușanu pe fiica ei când o bătea Alex Bodi. Ce îi spunea despre vânătăi
Cum o păcălea Bianca Drăgușanu pe fiica ei când o bătea Alex Bodi. Ce îi spunea despre vânătăi

Nu mai este niciun secret faptul că relația blondei cu Alex Bodi nu a fost deloc perfectă. După ce imaginile cu ea, bătută crunt, au apărut în mediul online, tot mai multe întrebări au apărut din partea publicului. Una dintre ele a fost cum o păcălea Bianca Drăgușanu pe fiica ei când o bătea Alex Bodi. La această întrebare a reușit să obțină un răspuns celebra Andreea Mantea, în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Cum o păcălea Bianca Drăgușanu pe fiica ei când o bătea Alex Bodi

Invitată să ia parte la una din edițiile emisiuni difuzate de Kanal D, Bianca Drăgușanu a fost și victima unei farse. Aceasta a fost luată pe sus de mascații emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea” după ce a răspuns la unele întrebari. Printre ele a fost și cea legată de fiica ei, Sofia, dar și un amănunt ireal, scos la iveală în mod voluntar de Bianca Drăgușanu. Blondina susține că, după despărțire, Alex Bodi i-a cerut înapoi tot ce i-a cumpărat pe parcursul relației.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că și-a păcălit fiica, pe Sofia, că este machiată pentru Halloween ori de câte ori avea semne pe față. Din nefericire, micuța a fost ușor suspectă și și-a cam prins mama în corzi. Văzând că machiajul ei nu se duce după ce se spală pe față, Sofia a părut suspicioasă și că nu crede ce îi zice mama sa.

Bianca Drăgușanu a mintit-o pe Sofia

  • Andreea: Dar spune-mi, e adevărat că te-a și lovit?
  • Bianca: Da! E adevărat. Nu am recunoscut până acum.
  • Andreea: Sofia a fost afectată? Știu că se atașase de fostul tău soț.
  • Bianca: Da!
  • Andreea: Dar cum a reacționat când te vedea…
  • Bianca: Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…

Bianca Drăgușanu, bătută în primăvara lui 2020

În urma unui episod violent petrecut pe la începutul anului, Bianca a ajuns la poliție. Aceasta a depus o plângere împotriva actualului ei fost soț, acuzaându-l de violență fizică. Împotriva lui a obținut și un ordin de protecție, dar Bianca Drăgușanu nu a continuat acțiunea în instanță. Și-a retras plângerea la câteva zile de la depunere.

”Pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu s-a reținut că, la data de 14.03.2020, agresorul B. A. N., în timp ce se afla în Orașul Voluntari, în dreptul cafenelei Starbucks, a agresat-o fizic pe victimă prin aceea că a tras-o de păr de mai multe ori, a bruscat-o și a strâns-o de brațe”, se arată în documentul citat de cancan.ro.

La scurt timp după, Bianca Drăgușanu a renunțat la plângerea formulată împotriva lui Alex Bodi:

”Așadar, renunțarea la judecată este asimilată, sub aspectul cheltuielilor de judecată, situației reglementate de art. 453 din C.proc.civ., în care partea care renunță la judecată pierde procesul . Astfel, având în vedere că partea adversă este nevoită să angajeze cheltuieli de judecată pentru combaterea cererii la care se renunță, se prezumă culpa procesuală a renunțătorului la judecată sub aspectul angajării de către partea adversă a cheltuielilor de judecată.

Aceleași rațiuni subzistă și atunci când cheltuielile de judecată generate de cererea la care se renunță au fost angajate de către stat.

Drept urmare, cheltuieile de judecată angajate de stat în prezenta cauză, constând în onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru pârât și cheltuielile de aducere a martorului la instanță sunt în sarcina reclamantei, instanța urmând să oblige reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât și a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor”, se mai arată în documetele de la tribunal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI