Alex Bodi, din nou la închisoare? Veștile proaste vin imediat după Crăciun

Alex Bodi, din nou la închisoare? Veștile proaste vin imediat după Crăciun
Alex Bodi, din nou la închisoare Veștile proaste vin imediat după Crăciun

Vești proaste pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi ar putea ajunge din nou la închisoare, de data aceasta chiar la început de 2021. Se pare că procurorii DIICOT nu îl doresc pe suspect în arest la domiciliu.

Alex Bodi, din nou la închisoare?

Conform cancan.ro, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea ajunge din nou după gratii, după sărbatori. Procurorii DIICOT ar face tot posibilul, în aceste clipe, să îl bage pe Alex Bodi din nou după gratii. Vă reamintim că afaceristul din Mediaș este cercetat pentru proxenetism și trafic de carne vie, alături de alți inculpați.

Sursa citată menționează că procurorii de la Crimă organizată au deschis o acțiune pe tol, la Tribunalul Dolj. Aceștia cer judecătorilor înlocuirea măsurii preventive, de arest la domiciliu. Procurorii îl doresc pe Alex Bodi în arestul IPJ Dolj. Dacă magistrații vor aproba cererea, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ajunge iar după gratii.

Vești proaste pentru Alex Bodi

În clipa de față, afaceristul se află în arest la domiciliu, dar Alex Bodi ar putea ajunge din nou la închisoare. Acesta nu este singur, însă. Alături de el se află iubita sa rusoaică, Daria care a petrecut Crăciunul și l-a ajutat să împodobească bradul (imagini în galeria FOTO). În tot acest timp, Bianca Drăgușanu își vede de viață. În primăvara lui 2020, blonda a ajuns și ea la poliție după ce partenerul ei de viață o bătuse.

Bianca Drăgușanu le-a povestit polițiștilor prin ce chinuri trece din cauza lui Alex Bodi, care o bătea. Atunci, afaceristul de la Mediaș s-a ales cu o plângere din partea jumătății sale, dar și cu un ordin de protecție. La scurt timp, Bianca a renunțat la el și a plătit cheltuielile de judecată aferente.

”Pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu s-a reținut că, la data de 14.03.2020, agresorul B. A. N., în timp ce se afla în Orașul Voluntari, în dreptul cafenelei Starbucks, a agresat-o fizic pe victimă prin aceea că a tras-o de păr de mai multe ori, a bruscat-o și a strâns-o de brațe”, se arată în documentul citat de cancan.ro.

”Așadar, renunțarea la judecată este asimilată, sub aspectul cheltuielilor de judecată, situației reglementate de art. 453 din C.proc.civ., în care partea care renunță la judecată pierde procesul . Astfel, având în vedere că partea adversă este nevoită să angajeze cheltuieli de judecată pentru combaterea cererii la care se renunță, se prezumă culpa procesuală a renunțătorului la judecată sub aspectul angajării de către partea adversă a cheltuielilor de judecată.

Aceleași rațiuni subzistă și atunci când cheltuielile de judecată generate de cererea la care se renunță au fost angajate de către stat.

Drept urmare, cheltuieile de judecată angajate de stat în prezenta cauză, constând în onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru pârât și cheltuielile de aducere a martorului la instanță sunt în sarcina reclamantei, instanța urmând să oblige reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât și a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor”, se mai arată în documetele de la tribunal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI