Cum o cheama, de fapt, pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Care este povestea numelui ei

Cum o cheamă, de fapt, pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță?

Mulți au făcut cunoștință cu mezina familiei Măruță și au văzut cât de năstrușnică e cea mică. Cu toate astea, puțini știu cum o cheamă, de fapt, pe fiica vedetelor. Cum s-au decis artista și prezentatorul de televiziunea să o numească?

Care este, de fapt, numele mezinei familiei Măruță?

Eva este de-a dreptul un personaj pe internet. Aceasta e plină de viață, iubește să râdă, este jucăușă, zvăpăiată și orice mici boacăne ar face….șterge totul cu buretele datorită zâmbetului său. Micuța s-a născut într-o familie de vedete, iar alături de fratele său profită la maximum de stilul de viață al părinților. Cei doi au conturi pe cele mai în vogă rețele de socializare și abia așteaptă vlog-urile din mașină din seria inițiată de Cătălin Măruță de pe canalul de YouTube al micuței. Deși toată lumea o cunoaște sub numele de Eva, pe aceasta o cheamă Eva Maria Ioana.

Toate cele trei prenume au o semnificație aparte, arată andra.ro. Eva a fost ales înainte de nașterea mezinei familiei de ambii părinți, Maria a fost numele bunicii prezentatorului din partea tatălui, iar Ioana este bunica sa din partea mamei. Pentru a le demonstra respectul și iubirea, le-a pus ambele nume singurei sale fiice. Deși ambele vedete au susținut că dacă ar fi să mai aibă un copil s-ar bucura extrem de tare, mulți din fanii cuplului intuiesc faptul că se vor opri aici.

„Mi-am adus aminte de primii noștri ani împreună”

„Mi-am adus aminte de primii noștri ani împreună, când locuiam într-un apartament cu două camere și zilele începeau lent, ne lăsam greu convinși să ne dăm jos din pat sâmbetele și duminicile. A fost acum o vacanță, pentru că eu nu am mai avut concerte în weekend, iar el nu a mai prezentat evenimente”
Andra (Sursa: libertatea.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI