Secretul a ieșit la iveală, după 13 ani de relație. Ce a dezvăluit acum Andra despre Cătălin Măruță

Secretul a ieșit la iveală, după 13 ani de relație. Ce a dezvăluit acum Andra despre Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt extrem de fericiți împreună chiar și după 13 ani de când s-au cunoscut. Iar cântăreața a dezvăluit acum ce a aflat despre soțul său în ultimele luni.

Secretul ieșit la iveală, dezvăluit de Andra

Ce a făcut cunoscutul cuplu în ultimele 3 luni de stat în casă? A povestit chiar Andra, într-un interviu acordat pentru Libertatea: „A fost distractiv, nu mă pot plânge deloc, a fost foarte plăcut să petrecem atât de mult timp împreună. Weekend-urile au fost pline de aventuri, ca să zic așa, adică ne-am transformat casa într-un loc de joacă. Am gătit împreună, ne-am uitat la filme, am făcut ordine împreună. Nu ne-am mai uitat la ceas atât de des, iar asta a fost foarte plăcut.

Este cu siguranță cel mai frumos lucru care a ieșit din această perioadă foarte grea pentru noi toți. Am și filmat, am făcut un episod de vlog în mașină… deși eram în parcare. Eva și David sunt foarte dezinvolți în fața camerelor, fac parte dintr-o generație uimitoare, sunt mult mai siguri pe ei decât eram noi la vârsta lor și cred că și mult mai creativi.

Amintiri din primii ani de relație

În același interviu, Andra și-a amintit și de primii ani din relația cu Măruță, când cei doi nu erau atât de cunoscuți precum în prezent: „Ne-am adus aminte de primii noștri ani împreună, când locuiam într-un apartament cu două camere și zilele începeau lent, ne lăsam greu convinși să ne dăm jos din pat sâmbetele și duminicile. A fost acum o vacanță, pentru că eu nu am mai avut concerte în weekend, iar el nu a mai prezentat evenimente. Sigur, a fost versiunea în patru persoane, nu două, dar tot vacanță mi s-a părut”.

Mai mult, cântăreața a remarcat și o schimbare importantă la soțul său, descoperită chiar în această perioadă: „Cătălin nu s-a schimbat mult de atunci, poate, aș zice că a devenit mai răbdător, mai atent la cei din jur. Copiii ne fac să creștem odată cu ei”.

Andra a încheiat și ultimul sezon din „Românii au talent”, desfășurat în condiții speciale din cauza pandemiei. Chiar vinerea trecută a avut loc finala, iar cei 4 jurați au decis câștigătorul de la distanță, din propriile case.