30 mart. 2022 | 10:17

Cum l-a ușurat o femeie de 50.000 de euro pe Gigi Becali. Ba mai mult, acum îi cere alți bani

Sport
Cum l-a ușurat o femeie de 50.000 de euro pe Gigi Becali. Ba mai mult, acum îi cere alți bani
Gigi Becali trebuie să plătească 50.000 de euro într-un proces ce durează din 2012

Cum l-a ușurat o femeie de 50.000 de euro pe Gigi Becali. Patronul FCSB a avut, pentru o vreme, ambiții mari și în politică. Și-a înființat un partid, a candidat la președinția României, ba chiar a fost europarlamentar în perioada iunie 2009 – decembrie 2012. În vâltoarea luptei politice, Gigi Becali s-a ales și cu un proces pentru defăimare intentat în 2012 de un membru al unui alt partid.

Cum l-a ușurat o femeie de 50.000 de euro pe Gigi Becali

Cum l-a ușurat o femeie de 50.000 de euro pe Gigi Becali. Patronul FCSB a fost, pentru o bună perioadă, implicat și în lupta politică din România. El și-a înființat propriul partid, Noua Generație (PNG), a candidat și la alegerile prezidențiale, dar și pentru un loc în Parlamentul României și cel European.

În 2012, Gigi Becali a avut o confruntare verbală furtunoasă cu Antoaneta Dragomir, candidatul „Partidului Ecologist Român”. Milionarul din Pipera era europarlamentar la acea vreme, poziție pe care a deținut-o până în luna decembrie a aceluiași an. Dragomir s-a considerat jignită de unele afirmații făcute de Becali și i-a intentat proces pentru „defăimare”, solicitând o despăgubire de 50.000 de euro.

Ba mai mult, acum îi cere alți bani

Gigi Becali a pierdut în mai multe instanțe în fața Antoanetei Dragomir, dar a evitat timp de mai mulți ani punerea în aplicare a sentinței. După ce a epuizat toate căile de atac, latifundiarul este acum bun de plată, conform ultimei decizii a judecătorilor.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”, au decis magistrații, recent, scrie spynews.ro.

Dar lui Gigi Becali i se cer și alte plăți, într-un nou dosar pe care reclamanta l-a deschis. Dragomir îi cere milionarului din Pipera și suma de 1.700 de euri, bani ce reprezintă cheltuieli de judecată făcute de aceasta de-a lungul timpului.

A obținut aproape 1 milion de euro de la Primăria Capitalei

Finanțatorul formației roș-albastre și-a împrumutat recent echipa, FCSB cu suma de 1.500.000 de lei. Un milion de lei provin din contul Teodorei Becali-Mincu, fiica cea mare a omului de afaceri. Și, pentru că nu a fost de ajuns, Becali a mai contribuit și în nume personal cu încă 500.000 de lei. Banii Teodorei au fost folosiți pentru acoperirea cheltuielilor curente, și nu pentru noi achiziții cum ar crede oamenii din afara clubului, conform gsp.ro.

Gigi Becali nu are de să se plângă, totuși. El are și de încasat, aproape 1 milion de euro, de la Primăria Capitalei pentru un teren de 1.773 metri pătrați, folosit pentru construirea Pasajului Pipera. Deși municipalitatea dorea să-i achite doar 68.000 de euro, Becali a obținut în instanță o despăgubire de 934.621 euro.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Schimbare pentru toți românii. Ce se întâmplă cu codul numeric persona
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA ASCUNDE un secret extrem de bine păstrat. Până acum, NIMENI nu a știut aceste lucruri
Capital.ro
Mâncarea viitorului care crește sălbatic în România: Algele Ulva | Cercetători din mai multe țări au venit să le studieze
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro