Cum l-a umilit Gigi Becali pe Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan rupe tăcerea

Cum l-a umilit Gigi Becali pe Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan rupe tăcerea
Laurențiu Reghecampf, umilit de Gigi Becali. Ce a dezvăluit Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față cu privire la legătura dintre Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf! Impresara a făcut mai multe dezvăluiri surprinzătoare, printre care și câteva despre umilința pe care a îndurat-o soțul ei.

Ce s-a întâmplat între Gigi Becali și Reghe. Anamaria Prodan a spus tot

Anamaria Prodan a fost mai sinceră ca niciodată într-un nou interviu pentru Playsport în care a vorbit despre infidelitățile soțului ei, dar și despre perioada în care Laurențiu Reghecampf a fost antrenor la FCSB.

Laurențiu Reghecampf a fost antrenor la FCSB de două ori, între 2012 și 2014, dar și între 2015 și 2017. La vremea respectivă, se specula că acesta ar primi un salariu uriaș din partea patronului echipei, dar adevărul este altul.

S-a vehiculat că Laurențiu Reghecampf i-a cumpărat Florentinei Raiciu un salon și Corinei Bilcoin două apartamente, dar Anamaria Prodan a spulberat misterul și a explicat că soțul ei nu avea bani pentru așa ceva, mai ales pentru că salariul său de la FCSB era unul mic.

„Eu cred că toată această mizerie a fost făcută de Becali. Cum să îi dea Reghe ăleia atâția bani? De unde? Salariul lui la Steaua nu a fost niciodată de 15.000, așa cum zicea Gigi, ci de vreo 7000 de euro. 6000 sau 7000 euro.

Fiecare trăiește la nivelul banilor pe care îi are. Eu zic că vedeam dacă era ceva de genul.

Iar pe vremea lui Raiciu, adică în vremea FCSB, nici nu avea zeci de mii. Iar pe atunci, fetele erau pe 100 de euro.”, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru PlaySport.

Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Reghe. Impresara a umilit-o

De asemenea, impresara a vorbit și despre presupusa amantă pe care o are Laurențiu Reghecampf, Florentina Raiciu. Aceasta s-a afișat, recent, cu o verighetă Cartier, asemănătoare cu bijuteria deținută de Anamaria Prodan.

„Nu știu ce vreți să vă răspund la această întrebare. De ce nu o întrebați pe această fată? Eu vreau să întreb atât. Cine sunt eu în această în această societate?

Sunt unul dintre cei mai mari luptători, o femeie cu o dârzenie și o mândrie ieșită din comun.

Un om cu o dragoste pentru soț cum puțini bărbați trăiesc. Eu cred că atunci când presa aduce în lumina reflectoarelor o astfel de femeie, eu, Anamaria Prodan, trebuie să zic pas. Cine este, de exemplu Florentina Raiciu, ca să vorbesc eu despre ea?

Probabil că această femeie își dorește încă de când era mică să se apropie la măcar un milimetru din tot ceea ce înseamnă Anamaria Prodan.”, a adăugat impresara pentru sursa menționată mai sus.