Cum l-a trezit Naomi azi-noapte pe Florin Ristei. A spus totul la TV

Cum l-a trezit Naomi azi-noapte pe Florin Ristei. A spus totul la TV
Florin Ristei si iubita sa

Cum l-a trezit Naomi azi-noapte pe Florin Ristei. El a spus totul în ediția de azi a emisiunii de 1 Decembrie. A spus totul în direct, în ediția specială. Florin Ristei și Naomi Hedman sunt împreună de ceva timp, iar luna decembrie este una cu totul specială pentru ei, dat fiind că este luna în care cei doi s-au logodit. Iată ce i-a urat englezoaica Naomi iubitului ei, Florin Ristei.

Cum l-a trezit Naomi azi-noapte pe Florin Ristei

Azi, la Neatza cu Răzvan și Dani se desfășoară o ediție specială a emisiunii, dedicată zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sărbătorită de toți românii. Naomi Hedman, frumoasa englezoaică a ținut să îi ureze iubitului ei român ”La mulți ani”, încă de noaptea trecută.

„Aseară am adormit la 12 fără ceva când mă uitam la un film, ca un român adevărat. La ora 12 și ceva a intrat cineva la mine în cameră și mi-a urat într-o română stricată (n.red. iubita lui).

„La mulți ani, Crăciun Fericit”.

Câți bani câștigă iubita lui Florin Ristei

Florin Ristei și Naomi s-au cunoscut la X Factor. Florin Ristei a povestit ce anume i-a atras unul la celălalt.

„În primul rând, am avut amândoi o energie care a fost ca un magnet. Ne-am simțit natural unul cu celălalt, nu a fost nimic forțat, am descoperit pasiuni comune, avem amândoi o latură artistică, niște principii și niste valori care au rezonat, iar mie mi-a venit foarte natural exprimarea în engleză.”, spunea Florin Ristei, într-un interviu pentru Viva.ro. 

Florin Ristei a mai povestit și cu ce se ocupă iubita lui. Este fotomodel și se pare că câștigă foarte bine în meseria ei

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau.

Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Face una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, a spus Florin Ristei, în podcastul lui Speak.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI