Cum a apărut Ștefan Bănică, de ziua lui, în fața fanilor. Imaginea cu care juratul X Factor i-a surprins pe toți. Nu i-ar fi dat nimeni vârsta asta

Cum a apărut Ștefan Bănică, de ziua lui, în fața fanilor. Imaginea cu care juratul X Factor  i-a surprins pe toți. Nu i-ar fi dat nimeni vârsta asta
Ștefan Bănică Jr. a împlinit 54 de ani

Ștefan Bănică a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani. Cum și-a făcut apariția în fața fanilor? Juratul de la ‘X Factor’ a început ziua bine. Cu ce imagine i-a surprins pe cei care îl urmăresc în mediul online?

Ștefan Bănică a împlinit 54 de ani: cum a apărut?

Ștefan Bănică Jr. a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani, moment în care și-a făcut apariția în fața internauților cu un zâmbet firav și natural. Cunoscutul cântăreț abia dacă își arată anii, spun mulți dintre fanii săi.

Vedeta de televiziune este ocupată cu filmările pentru show-ul de talente de la Antena 1, mai cu seamă că s-a ajuns la etapa bootcamp-urilor și se apropie cu pași repezi de filmările finale.

Pentru moment concertele s-au oprit din nou, dar cu toate astea se bucură că își face activitatea cel puțin în TV, antrenându-i pe cei mai talentați concurenți. De asemenea, în timpul acesta speră să reia seria de spectacole de Crăciun.

Acesta este extrem de cunoscut în rândul românilor pentru momentele speciale de la Sala Palatului din apropierea sărbătorilor de iarnă. Mulți dintre oameni nici nu-și pot vedea Crăciunul fără câteva piese de la artist.

„În momentul în care vrei să faci performanţă trebuie să fii atent la nişte lucruri.”

Întrebat cum reușește să se mențină în formă, solistul a mărturisit care este secretul tinereții sale și tonusului de invidiat. Partenerul de viață al Laviniei Pîrva a susținut că nu face ceva ieșit din comun, dar cu siguranță este atent la ce mănâncă.

El a mai mărturisit că tot ce face în viața profesională este din pasiune și cu multă dragoste, lucru care îi și dă o stare nemaipomenită care cel mai probabil îl ajută. Amintim că acesta are trei copii cu trei femei diferite.

Băiatul cel mare îi calcă deja pe urme și urmează cursurile de actorie la UNATC, fiica pe care o are cu Andreea Marin are și ea dragoste pentru frumos, iar fanii speră ca mezinul să fi moștenit și el talentul.

„Mă întreţin, dar nu ştiu să-ţi dau o reţetă, sunt atent la ce mănânc. În momentul în care vrei să faci performanţă trebuie să fii atent la nişte lucruri. Exact ca un sportiv, la un moment dat. Dar sunt un om obişnuit şi probabil faptul că dau senzaţia asta de tânăr şi neliniştit e că iubesc şi îmi place enorm tot ceea ce fac. Tot ceea ce fac în profesia mea fac din credinţă şi cu dragoste şi respect. Şi atunci probabil lucrul ăsta îţi dă o anumită stare”, a povestit vedeta, pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI