06 apr. 2022 | 15:56

Cum l-a șantajat Bogdan Drăghici pe Irinel Columbeanu. Ce a dezvăluit fostul soț al Monicăi Gabor EXCLUSIV

News
Cum l-a șantajat Bogdan Drăghici pe Irinel Columbeanu. Ce a dezvăluit fostul soț al Monicăi Gabor EXCLUSIV
Cum l-a șantajat Bogdan Drăghici pe Irinel Columbeanu

Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, decedat astăzi, profita de divorțurile în care erau implicate vedete, nu doar pentru a se afirma public, dar și pentru a găsi alte surse de venituri. Fostul afacerist de la Izvorani a mărturisit că acesta i-a cerut bani atât lui, cât și Monicăi Gabor, pentru a le ține partea în scandalul ce viza divorțul lor.

Cum l-a șantajat Bogdan Drăghici pe Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au avut parte de un divorț cu scandal, mai ales că la mijloc se afla lupta pentru custodia Irinei, fiica celor doi. Despărțirea lor a fost mult mediatizată, iar în jurul acestora au apărut tot felul de personaje, care-i criticau sau le ținea partea. Odată cu decesul lui Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, care a murit astăzi, după ce mașina în care se afla a intrat cu putere în gardul metalic de la Ambasada Rusiei și a ars într-un incendiu, Irinel Columbeanu a mărturisit că și el, la rându-i, a avut probleme cu acesta. Mai mult, fostul afacerist de la Izvorani a declarat pentru impact.ro că Drăghici i-a cerut bani pentru a-i lua partea în scandalul cu Monica Gabor, fosta soție.

„M-a contactat la câteva zile după ce s-a aflat de divorț, atât pe mine, cât și pe Monica. Mi-a cerut bani. Am declarat acest lucru și când m-am întâlnit cu reprezentanta Serviciului de Probațiune, fix cam în perioada în care începuse scandalul cu Gheorghe Dincă. Am intrebat dacă declarația mea a contribuit la condamnarea acestuia, dar mi s-a spus că am fost solicitat, ca și alții, pentru a se putea realiza profilul psihologic al acestuia”, a declarat Irinel Columbanu pentru Playtech.ro.

Cum a vrut să-l „pedepsească” pe Columbeanu

Fostul soț al Monicăi Gabor ne-a mai spus că odată ce l-a refuzat, Bogdan Drăghici a ieșit la atac și a solicitat decăderea sa din drepturile părintești.

„În afara faptului că a încercat să mă convingă să contribui și eu la finanțarea Asociației TATA, ca și pe alți tați care se aflau în curs de divorț, constatând că nu o fac, a solicitat ca presedinte al Asociației, decăderea mea din drepturile părintești”, a precizat acesta.

Condamnat la la 15 ani și 4 luni de închisoare

Bogdan Drăghici a fost reținut de procurori și arestat preventive mai multe luni în anul 2019, înr-un dosar de viol cu minori, acuzat fiind de procurori că șia abuzat propria fiică. Ieri, președintele Asociației TATA primise sentința de condamnare la 15 ani și 4 luni de închisoare, de la Judecătoria Sectorului 2, dar avea dreptul că facă recurs.

Drăghici a apărut pentru prima dată în spațiul public în anii 90, în perioada în care șeful Vămii din România era liberalul Nini Săpunaru.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
O nouă categorie de români care va plăti o taxă la serviciile publice de apă potabilă și gunoi cu 50% mai mică
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro