19 iul. 2021 | 12:38

Cum l-a ironizat Selly pe Dani Oțil la Neatza: ”Nu am făcut niciodată tâmpenii de-astea ca voi!”

Monden
Cum l-a ironizat Selly pe Dani Oțil la Neatza: ”Nu am făcut niciodată tâmpenii de-astea ca voi!”
Cum l-a ironizat Selly pe Dani Otil la Neatza

Andrei Șelaru nu mai are nevoie de nicio descriere, fiind cel mai cunoscut și bine plătit vlogger din România. Invitat la Neatza, Selly a avut un schimb de replici ironice cu prezentatorul Dani Oțil. Ce i-a spus simpaticul matinal vloggerului.

Selly s-a dat de gol la Neatza. Cine este singurul cântăreț care are voce în 5Gang

Sunt tineri, frumoși, cunoscuți și fac parte din cel mai apreciat și popular proiect muzical din ultimul deceniu. Selly, Mădălin, Dia și Gami sunt cei patru membri ai trupei 5Gang, fenomenul care a revoluționat lumea online-ului.

La 20 de ani, Selly are o carieră impresionantă în spate, deși se află încă la o vârstă fragedă. Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, în ediția de luni, 19 iulie, Selly și restul trupei 5Gang au venit să-și promoveze noua melodie Porsche, o colaborare cu Dorian Popa, care promite să fie hitul verii 2021.

Dani: Cât mai umblați cu Dorian Popa? Că el îmbătrânește cu mult înaintea voastră.

Selly: Și noi îmbătrânim!

Dani: Da, dar el are un avans. Foarte tare piesa. Și pe mine mă enervează săracii din trafic și mă gândeam ce piesă să le pun.

Selly: Gata, acum ai (n.r – piesă). Mădălin e singurul care are voce la noi în trupă. Lumea știe că noi facem piese la mișto, nu ne bagam pe zona muzicală. Dorian s-a mulat foarte bine pe piesa asta.

Cum l-a ironizat Selly pe Dani Oțil la Neatza

Rămași pentru a se distra cu un joc pregătit special pentru invitați, membrii trupei 5Gang au acceptat provocarea celor de la Neatza de a intra în ring pentru o confruntare a samurailor. Jocul presupune lovirea adversarului cu o sabie din spumă, în timp ce este legat la ochi, având o cască de protecție pe cap.

Dani Oțil l-a ironizat pe Selly, comentând felul în care vloggerul își realizează unele clipuri, din confortul propriului scaun de birou. Nici artistul nu s-a lăsat mai prejos, dându-i replica celebrului prezentator TV.

Dani Oțil: Ăștia care se filmează pentru Youtube nu au treabă cu prim-planurile, cu cine taie cadrele. La ei e totul…lasă că se taie la montaj. Plus că Selly ori de câte ori se supără își pune un scaun. Mâine îmi pun un scaun ca Selly, unul de birou la televizor, și încep să-i cert pe toți.

Selly: Pe Youtube nu am făcut niciodată tâmpenii de-astea ca voi cu bătaia. Deci oricum ne-ați întrecut.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei lui
Unica.ro
Revenire de senzație în TV. Dan Diaconescu reînvie OTV-ul
EVZ.ro
Tristan Tate și-a preluat mașinile confiscate de DIICOT! Cum arată 4 milioane de euro returnate
Spynews
Cutremur în tenis! Simona Halep a anunțat chiar azi, 2 octombrie
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro