26 feb. 2024 | 21:03

Cum îţi poţi cumpăra un apartament în Dubai. Andreea Popa, adevărul despre imobiliarele vândute celebrităţilor: “M-am adaptat repede”

Info Imobiliare
Cum îţi poţi cumpăra un apartament în Dubai. Andreea Popa, adevărul despre imobiliarele vândute celebrităţilor: “M-am adaptat repede”
Tot mai multe celebrități sunt interesate să locuiască aici sau să aibă o casă de vacanță

Dubai a devenit un adevărat paradis fiscal pentru mulți, asta și din cauza unei relaxări fiscale. În acest context, în zona imobiliarelor, o mulțime de celebrități de la Hollywood se îndreaptă spre est, cumpărând proprietăți de lux și investiții în Dubai. Așa că, dacă ești interesat, Andreea Popa îți spune adevărul despre imobiliarele vândute celebrităţilor, și poți afla și cum îţi poţi cumpăra un apartament în Dubai.

În Dubai trăiesc oameni celebri din lumea showbiz-ului

Unii oameni celebri din lumea showbiz-ului au locuit în acest loc minunat și dețin proprietăți extraordinare care nu au nimic de invidiat față de vilele altor celebrități. Numeroasele hoteluri de 5 și 7 stele din Dubai, cluburile mari, cluburile de plajă și terenurile de golf magnifice atrag anual tot mai multe celebrități.

Vezi și: În ce au început să îşi investească ruşii banii. Atenţia lor se concentrează acum către Turcia şi Dubai

În prezent, piața imobiliară din Emirate a crescut în valoare datorită cererii ridicate și numărului mare de personalități influente care au decis să locuiască în această țară.Cum îţi poţi cumpăra un apartament în Dubai. Andreea Popa, adevărul despre imobiliarele vândute celebrităţilor: “M-am adaptat repede”

În afară de celebritățile de la Hollywood, sau marii miliardari, în Dubai și-a cumpărat case și Andreea Popa, un antreprenor în zona de investiții imobiliare, cea care aducea în urmă cu câțiva ani acest concept în România. Invitată în podcastul lui Cătălin Oprișan, „Vreau să știu”, Andreea Popa explică cum poți deveni proprietar în Dubai:

Poţi cumpăra imobile în Dubai fără probleme, le poţi lăsa moştenire, totul e că în România din punctul acesta de vedere. În schimb, sistemul fiscal de acolo e mai ok decât aici.

Ei susţin foarte mult investitorii, vor ca din ce în ce mai mulţi oameni să meargă acolo, sistemul fiscat este cu totul de partea investitorului. De exemplu, nu plăteşti TVA la zona de rezidenţiale, nu plăteşti impozit anual pe veniturile din închirieri.”, explică Andreea Popa.

Andreea Popa: „În 2020 am decis să cumpăr două apartamente acolo”

Deși antreprenor de succes astăzi, cu agenție importnată imobiliară atât în Dubai, cât și dincolo de ocean, în celebrul oraș Miami, Andreea Popa spune că prima dată a decis să cumpere 2 apartamente, după ce studiat foarte bine piaţa, și a analizat toate amănuntele:

„Eu în 2020 am decis să cumpăr două apartamente acolo, am bătut direct la uşa dezvoltatorului. Am studiat foarte bine piaţa, am analizat toate amănuntele, acum preţurile în zona respectivă s-au triplat, deci investiţia a fost foarte bună.

Apoi, m-am şcolit acolo, am învăţat tot ce trebuie şi am adus bussiness-ul în România. Eu am cumpărat prima oară un apartament mic de 70 de mp pe care am dat în jur de 260.000 de euro şi încă unul de peste 90 de mp pe care am plătit puţin peste 300.000 de euro.”

Vezi și: Merită să cumperi un apartament pentru chiria lunară?! Avantaje și dezavantaje în imobiliare

Cum îţi poţi cumpăra un apartament în Dubai. Andreea Popa, adevărul despre imobiliarele vândute celebrităţilor: “M-am adaptat repede”

Piața imobiliar din Dubai este în plină expansiune

Așa cum spuneam la început, Dubai este unul dincele mai explozive orașe din Orient, cu sute de investițiii și proiecte de viitor, mai ales în zona de imobiliare, iar astăzi, relaxarea fiscală, precum și peisajele incredibile ale acestui frumos emirat nu fac decât să contribuie la creșterea continuă a valorii acestor proprietăți. În ceea ce privește eventuale diferenţe culturale, Andreea Popa recunoaște că nu au existat și nici la acest moment nu se poate pune problema de așa ceva:

„Nu m-a lovit diferenţa culturală, în Dubai avem târguri de Crăciun, biserica ortodoxă, te îmbraci cum vrei, inclusiv în pantaloni scurţi.

M-am adaptat repede. Acolo găseşti cea mai bună mâncare, cele mai bune servicii, cele mai bune restaurante din lume. Şi totul este la preţuri de bun simţ.

O să vezi că sunt mai mici decât ţi-ai închipuit, sunt şi locuri scumpe, da. Dar îşi merită banii. La noi locurile scumpe nu merită!”

Tot mai multe celebrități sunt interesate să locuiască aici sau să aibă o casă de vacanță. Iată o listă cu câteva celebrități și celebrități care dețin proprietăți și locuiesc în Dubai.

David și Victoria Beckham

Celebrul cuplu Beckham a deținut o proprietate în Dubai în urmă cu aproximativ 12 ani. Nu este prima proprietate pe care acest cuplu o deține în emiratul arab, deoarece prima lor achiziție imobiliară a fost în 2008. A fost o vilă cu 7 dormitoare în Palm Jumeirah, unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri din acest emirat. De asemenea, se știe că acest cuplu deține un apartament în cea mai înaltă clădire din lume, legendarul Burj Khalifa.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan este o fostă actriță celebră și acum cântăreață, care locuiește de câțiva ani în emiratul Dubai. Este reședința ei principală din 2014 și se spune că locuiește în zona rezidențială din Downtown Dubai.

Vezi și: De ce e „combinație” să ai o garsonieră de 160.000 euro în Dubai. Te va pune pe gânduri

Shah Rukh Khan

Shah Rukh Khan este un star legendar de la Bollywood, iar acesta are o casă în Palm Jumeirah din Dubai.

Cum îţi poţi cumpăra un apartament în Dubai. Andreea Popa, adevărul despre imobiliarele vândute celebrităţilor: “M-am adaptat repede”

Giorgio Armani

Giorgio Armani este un gigant în industria designului vestimentar și asta de zeci de ani. Acest gigant al modei locuiește în emiratul arab și deține acolo o reședință incredibilă și luxoasă. Armani a deschis în 2010 un hotel luxos de înaltă clasă numit Giorgio Armani, așadar are un imens apartament în Dubai.

Madonna

Câștigătoarea premiului Grammy, Madonna, deține în prezent o vilă luxoasă în World Islands, cu 1,4 km de plajă privată.

Brad Pitt și Angelina Jolie

Înainte de despărțire, acest cuplu a deținut o proprietate luxoasă în World Islands. Este un mister pentru noi dacă aceasta se află încă în mâinile unuia dintre ei sau dacă a fost vândută.

Donald Trump

Trump este o altă personalitate celebră care deține o reședință luxoasă în emiratul Dubai. Deși nu este reședința sa principală, acesta este un loc în care fostul președinte al Statelor Unite își petrece mult timp. Fostul președinte Trump deține mai multe proprietăți în toate emiratele, nu doar un apartament în Dubai Dubai. Toate aceste proprietăți sunt cunoscute ca fiind ultra-exclusive și super-luxoase, ceea ce este de așteptat de la o personalitate de talia sa.

Vezi și: Vedeta din România care vrea să se mute de tot în Dubai: „Se poate câștiga, e un venit pasiv”

Michael Schumacher deține mai mult de un apartament în Dubai

Este o legendă în cursele de mașini și în Formula 1. Acest pilot legendar deține o insulă numită Island Michael Schumacher. Această proprietate exclusivistă valorează aproximativ 10 milioane de dolari și a fost un cadou din partea regalității din Dubai pentru pilot în urmă cu câțiva ani, deci cu alte cuvinte, mai mult decât apartament în Dubai.

Andrew Tate

Controversatul influencer multimilionar Andrew Tate locuiește, de asemenea, o parte din an în Dubai.

Andreea Popa, adevărul despre imobiliarele vândute celebrităţilor: “M-am adaptat repede”

Acestea sunt doar câteva exemple, dar există o listă nesfârșită de influenceri, celebrități de pe Instagram, celebrități de pe Youtube, actori și celebrități sportive care locuiesc în Dubai.

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Halep nu scapă de ITIA. Anunțul agenției aruncă în aer circuitul WTA
Capital.ro
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare și iau bani şi pe sticlele respinse, care nu sunt în program. Metoda mai merge până pe 30 iunie
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Ce se întâmplă în România e SECRET MILITAR. Totul lângă un mare oraș
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro