Cum îți dai seama că l-ai întâlnit pe Dani Oțil în trafic. Merge într-o mașină tunată pe care ți-e greu s-o ratezi FOTO

Cum îți dai seama că l-ai întâlnit pe Dani Oțil în trafic. Merge într-o mașină tunată pe care ți-e greu s-o ratezi FOTO
Ce mașină conduce Dani Oțil?

Fanii celebrului prezentator de televiziune știu de pasiunea sa pentru motoare. Ce conduce colegul lui Răzvan Simion de la Antena 1? Îți dai seama imediat că Dani Oțil este în trafic. Are un autovehicul de la care abia îți poți lua ochii.

Ce mașină conduce Dani Oțil? Cu siguranță îi face pe șoferi invidioși

Dani Oțil este cunoscut ca fiind un pasionat de sporturi extreme, viteză și mașini frumoase care să-i ofere confort și care să-i stăpânească toate curiozitățile. Acesta face valuri cu autovehiculul pe care îl are acum și cu siguranță reușește să-i facă invidioși pe toți cei aflați pe carosabil.

Concret, matinalul de la Antena se plimbă cu un Civic Type R, iar acum vine cu detalii despre experiența sa de până acum la volanul unei astfel de bijuterii. Prezentatorul de televiziune a declarat că mașina este interesantă pentru clasa ei și este un hot-hatch la care doar visase până acum.

Vedeta a subliniat că este vorba despre un vehicul care are un motor puternic, dar de departe cel mai interesant este felul în care atinge puterea la roți. Colegul lui Răzvan Simion a spus că a mai condus mașini cu mulți cai, dar senzația în aceasta este că se simte foarte în siguranță:

„Viraje de mare viteză și, mai ales, viraje parcurse pe ud. Aici, mașina m-a impresionat. Seamănă foarte mult cu o mașină de curse pregătită să meargă tare. Cutia mi se pare foarte deșteaptă și blocantul te „trage’ din viraje. Am mai mers cu mașini cu blocant, dar aici cred că s-a ajuns foarte departe pentru o mașină de stradă.”

  • Vezi Galeria FOTO

„Nu sunt încă suficient de pregătit”

Fanii acestuia știu că a avut mereu o plăcere pentru curse. Cel care i-a deschis apetitul a fost chiar un prieten care i-a oferit șansa de a se urca în drepta sa la un raliu, ulterior i-a promis că îl va lăsa și pe el să se pună în postura de pilot.

„Atât mi-a trebuit! Șase ani mai târziu și mii de euro pierdute din bugetul familiei, iată-mă! Nu îmi pare rău, am reușit să simt în două minute și patru secunde lucruri pe care nu le simți în ani buni în alte condiții sau având alte hobby-uri, nu vorbesc de sporturi neapărat.

Visul meu e să ajung la raliu, dar nu consider că sunt încă suficient de bine pregătit încât să mă dau tare, cred că simți lucruri pe care nu ai cum să le „dublezi’ în alte hobby-uri”
Dani Oțil (Sursa: auto-blind.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe