Ce a spus Răzvan Simion despre marele Ilie Năstase, în direct la TV. Dani Oțil l-a aprobat imediat

Ce a spus Răzvan Simion despre marele Ilie Năstase, în direct la TV. Dani Oțil l-a aprobat imediat
Ce a spus Razvan Simion despre Ilie Nastase in direct la TV

Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo se apropie cu pași rapizi, iar întreaga planetă e pusă pe jar. Răzvan Simion a făcut o dezvăluire incredibilă despre cea mai importantă competiție sportivă din lume. În ce privință i-a dat dreptate lui Ilie Năstase, în direct, la Neatza.

Ce a spus Răzvan Simion despre marele Ilie Năstase, în direct la TV

Răzvan Simion a făcut declarații incredibile la Neatza cu Răzvan și Dani, în ediția de miercuri, 21 iulie. Chipeșul matinal a purtat un dialog spumos cu Dani Oțil, colegul său de platou, despre Jocurile Olimpice de vară care se vor susține, în acest an, în capitala niponă Tokyo.

Iubitul Dalianei Răducan i-a dat dreptate lui Ilie Năstase în privința importanței Olimpiadei. Prezentatorul TV a redat cuvintele celebrului om de afaceri care s-a declarat dezamăgit de probele sportive existente la Jocurile Olimpice.

Răzvan: Avea dreptate Ilie Năstase când spunea că nu mai e interesat de Olimpiada de vară, că au băgat sporturi care nu sunt sporturi, precum șahul. Vor să pună breakfance, climbingul și skateboardul. Mai e un sport, bungee super fly.

Dani: Stiu, am vazut pe Youtube. Esti legat cu doua corzi elastice si topai

Răzvan: E un sport pe care nu l-ai incercat tu și de asta mă sperie.

Dani: Eh, pai e cam feminin

Răzvan: Ei, asta e buna, Dani. Am prezentat noi zumba, la inceputul acestei emisiuni, cu cativa baietei care erau in spate, usor jenati, care acum sunt campioni mondiali.

Ce tatuaj și-a făcut fiica lui Răzvan Simion, la 16 ani

Ianca Simion a ajuns la frumoasa vârstă la care vrea să facă anumite schimbări. Fiica de 16 ani a lui Răzvan Simion s-a vopsit blondă și și-a făcut un mic tatuaj pe braț, semn că nu mai este un copil și a devenit o domnișoară în toată regula.

Pentru că este o adolescentă care își dorește să experimenteze cât poate acum, în tinerețe, Ianca este o tânără matură și ponderată, care niciodată nu a exagerat cu schimbările pe care și le-a făcut, fiind cea mai mare mândrie a celebrului ei tată.

Frumoasa fată a celebrului matinal de la Neatza cu Răzvan și Dani a postat pe Instagram o fotografie cu noul „accesoriu” de pe mână, iar în dreptul ei a scris mesajul: „Îmi pare rău, mamă”, în spirit de glumă, făcând referire la surprinderea tuturor părinților când observă tatuaje pe pielea copiilor lor adolescenți.

Urmăriți Playtech.ro și pe