Ce a spus Răzvan Simion despre marele Ilie Năstase, în direct la TV. Dani Oțil l-a aprobat imediat

Ce a spus Răzvan Simion despre marele Ilie Năstase, în direct la TV. Dani Oțil l-a aprobat imediat
Ce a spus Razvan Simion despre Ilie Nastase in direct la TV

Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo se apropie cu pași rapizi, iar întreaga planetă e pusă pe jar. Răzvan Simion a făcut o dezvăluire incredibilă despre cea mai importantă competiție sportivă din lume. În ce privință i-a dat dreptate lui Ilie Năstase, în direct, la Neatza.

Ce a spus Răzvan Simion despre marele Ilie Năstase, în direct la TV

Răzvan Simion a făcut declarații incredibile la Neatza cu Răzvan și Dani, în ediția de miercuri, 21 iulie. Chipeșul matinal a purtat un dialog spumos cu Dani Oțil, colegul său de platou, despre Jocurile Olimpice de vară care se vor susține, în acest an, în capitala niponă Tokyo.

Iubitul Dalianei Răducan i-a dat dreptate lui Ilie Năstase în privința importanței Olimpiadei. Prezentatorul TV a redat cuvintele celebrului om de afaceri care s-a declarat dezamăgit de probele sportive existente la Jocurile Olimpice.

Răzvan: Avea dreptate Ilie Năstase când spunea că nu mai e interesat de Olimpiada de vară, că au băgat sporturi care nu sunt sporturi, precum șahul. Vor să pună breakfance, climbingul și skateboardul. Mai e un sport, bungee super fly.

Dani: Stiu, am vazut pe Youtube. Esti legat cu doua corzi elastice si topai

Răzvan: E un sport pe care nu l-ai incercat tu și de asta mă sperie.

Dani: Eh, pai e cam feminin

Răzvan: Ei, asta e buna, Dani. Am prezentat noi zumba, la inceputul acestei emisiuni, cu cativa baietei care erau in spate, usor jenati, care acum sunt campioni mondiali.

Ce tatuaj și-a făcut fiica lui Răzvan Simion, la 16 ani

Ianca Simion a ajuns la frumoasa vârstă la care vrea să facă anumite schimbări. Fiica de 16 ani a lui Răzvan Simion s-a vopsit blondă și și-a făcut un mic tatuaj pe braț, semn că nu mai este un copil și a devenit o domnișoară în toată regula.

Pentru că este o adolescentă care își dorește să experimenteze cât poate acum, în tinerețe, Ianca este o tânără matură și ponderată, care niciodată nu a exagerat cu schimbările pe care și le-a făcut, fiind cea mai mare mândrie a celebrului ei tată.

Frumoasa fată a celebrului matinal de la Neatza cu Răzvan și Dani a postat pe Instagram o fotografie cu noul „accesoriu” de pe mână, iar în dreptul ei a scris mesajul: „Îmi pare rău, mamă”, în spirit de glumă, făcând referire la surprinderea tuturor părinților când observă tatuaje pe pielea copiilor lor adolescenți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI