Cum își crește Ilinca Vandici fiul. Puțini părinți mai fac asta

Cum își crește Ilinca Vandici fiul. Puțini părinți mai fac asta
Cum își crește Ilinca Vandici fiul

Ilnica Vandici, cunoscuta prezentatoare de la Kanal D, a vorbit despre fiul ei, Zian, în vârstă de cinci ani, și despre felul în care îl crește. Ilinca Vandici se bucură din plin de fiecare moment alături de fiul ei și încearcă, pe cât posibil, să fie partea cumpătată a familiei când vine vorba despre răsfăț.

Cum își crește Ilinca Vandici fiul

Ilinca Vandici a mărturisit, într-un interviu acordat în exlusivitate pentru Ego.ro, că nu și-a propus să-și răsfețe fiul, pe Zian, în vârstă de cinci ani. Astfel că ea a decis să îl ducă în locurile în care ea a copilărit, la țară, pentru a se bucura de natură și cu traiul simplu.

Mai mult, ea a decis să fie chiar partea cumpătată a familiei, când vine vorba de bani dați pe haine scumpe sau pe jucării multe, arătâdu-i, totodată, că nu toți copiii sunt plimbați cu mașini scumpe și că nici nu are nevoie de multe jucării pentru a distra în parc.

„Asta este farmecul. Să poți să guști din toate. În egală măsură îmi place să-l las câte o săptămână și la mama, la Oradea, unde am crescut eu, la țară, cu găini, cu porci, cu livadă, cu grădină cu flori, cu grădină cu legume, cu tractor. Să înțeleagă, să vadă și să nu-și piardă nici el rădăcinile acestea. Să știi că nu ni s-a urcat în cap.

Chiar dacă îl răsfățăm, pentru că da, îl răsfățăm, Zian este un copil foarte cumine, ascultător și înțelegător. Acum suntem la momentul la care ne înțelegem perfect. Negociem absolut orice, el mă înțelege pe mine, eu pe el și e, cred eu, una dintre cele mai frumoasă perioade”, a povestit Ilinca Vandici pentru EGO.ro.

Nu îi cumpără fiului haine de brand

Deși este pasionată de fashion, Ilinca Vandici a învățat cu greu să abțină să îi cumpere haine de brand fiului ei.

„Noi avem și haine un pic mai scumpe, dar nu foarte multe, pentru că el nu înțelege. Le-am cumpărat eu pentru că îmi plac mie. Pe acelea le purtăm în anumite ocazii și momente, altfel ne îmbrăcăm de la magazine mass market.

E suficient o pereche de pantaloni scurți și un tricou. Așa stă și în casă, așa stă și în curte, așa merge și la grădi. Când ieșim în oraș ne mai aranjăm puțin.

Dar au fost și momente în care mi-a spus că nu vrea să se schimbe pentru a ieși în oraș, pentru a merge la restaurant la o petrecere. L-am întrebat de ce și mi-a răspuns că se simte bine îmbrăcat lejer. I-am respectat decizia. Nu a fost o gaură în Cer”, a mai spus Ilinca Vandici pentru sursa citată.