Cine este, de fapt, stăpânul leului folosit de Dani Mocanu. Animalele lui au sfâșiat o femeie

Cine este proprietarul leuluidin videoclipul lui Dani Mocanu

S-a aflat cine este, de fapt, stăpânul leului folosit de Dani Mocanu în videoclipul său. Claudiu Duică este stăpânul leului folosit la filmările videoclipului lui Dani Mocanu. De asemenea, bărbatul care este executor judecătoresc deține mai multe animale sălbatice în Dâmbovița. În urmă cu aproximativ cinci ani un leu de-al său a sfâșiat o femeie, care din fericire a scăpat cu viață.

Proprietarul leului din videoclipului lui Dani Mocanu, un executor judecătoresc. Bărbatul are o întreagă menajerie în Dâmbovița

Claudiu Duică, executor judecătoresc, deține o întreagă menajerie de animale sălbatice, astfel încât Garda de Mediu din Dâmbovița spunea că “dacă ar vrea să se autorizeze ca zoo, ar corespunde”.

Claudiu Duică a mai ajuns în atenția autoritățilorîn urmă cu mai mulți an, când o femeie a fost sfâșiată de un leu de-al său. Din fericre, femeia a ajuns la timp pe mâinile medicilor pentru a fi salvata.

Leul din videoclip, trimis la grădina zoologică din Târvoviște

Leul care a apărut în clipul melodiei “Stop, România” a fost confiscat și va ajunge la grădina zoologică din Târgoviște. Claudiu Duică a negat că ar fi leul care apare în videoclipul lui Dani Mocanu, chiar dacă se cunoaște faptul că cei doi sunt buni prieteni, dovadă fiind fotografiile în care apar împreună.

Potrivit unor surse, Claudiu Duicu are permis pentru creșterea de animale sălbatice care sunt ținute în menajeria situată în satul Picior de Munte din comuna Dragodana, judeţul Dâmboviţa.

Femeia a fost sfâșiată de leul lui Claudiu Duicu în 2015

Stăpânul leului din noul clip al manelistului a fost în vizorul autorităților și la sfârșitul lui 2015, atunci pentru ceva mult mai grav. La acel moment, una dintre felinele uriașe a sfâșiat o femeie și, chiar dacă ea a fost preluată de medici chiar de lângă cușca acestora, în stare gravă, Claudiu Duică spunea că ar fi fost mușcată de niște câini care se luptau.

Executorul judecătoresc din București a mai spus la acea vreme că victima nu este angajata lui și a precizat că domeniul său se numește “Centrul de reabilitare și îngrijire a animalelor sălbatice”. Atunci mai declara că de lei se ocupă special un medic veterinar din București.

Ce animale mai are executorul judecătoresc în menajeria din Dâmbovița

Înăuntru sunt lei, cerbi, căprioare, struți, lebede, rațe sălbatice… Colegii mei spun că, dacă ar vrea să se autorizeze ca zoo, ar corespunde”, spunea un comisar de la Garda de Mediu Dâmbovița.

În urma acelui incident șocant și al controlului efectuat, inspectorii sanitar veterinari l-au amendat pe Claudiu Duicu cu 6.000 de lei, pentru că nu a cerut autorizație pentru deținerea animalelor sălbatice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI