Ce a uitat Dăncilă să treacă în declarația de avere. Este “echivalentul a 119 pensii”

Ce a uitat Dăncilă să treacă în declarația de avere. Este “echivalentul a 119 pensii”
Viorica Dăncilă nu a trecut în declarația de avere un ceas de 80.000 de lei

Viorica Dăncilă este acuzată că nu a trecut în declarația de avere un ceas în valoare de 80.000 de lei. Acuzația este formulată de liderul deputaților PNL Florin Roman, care îi reamintește liderului PSD că falsul în declarații este o infracțiune. Deputatul a publicat și o fotografie cu ceasul pe care Dăncilă îl deține.

Viorica Dăncilă nu a trecut în declarația de avere un ceas de 80.000 de lei

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Vasilica Dăncilă, a încălcat legea prin faptul că a omis să treacă în declarația de avere ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dăncilă s-a afișat la conferința de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 de lei. Deși pozează într-un candidat sărac ca ideologul PSD Ion Iliescu, doamna Dăncilă nu pierde niciun prilej pentru a-și afișa opulența.

În afara broșelor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăiește din muncă cinstită, doamna Dăncilă nu s-a sfiit să-și etaleze ceasul de lux, placat cu aur”, a transmis Florin Roman.

Liderul deputaților PNL îi reamintește candidatului PSD la alegerile prezidențiale că falsul în declarații este infracțiune și precizează că valoarea ceasului de lux reprezintă 119 pensii minime garantate.

„Îi reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dăncilă să ne explice cum este să plângi pe umărul pensionarilor și tu să huzurești în lux. Ceasul de aur al doamnei Dăncilă înseamnă echivalentul a 119 pensii minime garantate pe care le primesc mulți din cei cărora candidatul PSD la prezidențiale le cere votul. Păi cum vine asta, doamna Dăncilă?”, se întreabă Florin Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI