Cum încearcă Gheorghe Dincă să își scape familia din dosarul Caracal. Ce a făcut criminalul bate la ochi

Cum încearcă Gheorghe Dincă să își scape familia din dosarul Caracal. Ce a făcut criminalul bate la ochi

Georghe Dincă reușește de fiecare dată să șocheze prin acțiunile sale.  Principalul suspect în cazul ”Caracal” a fost prezent în fața judecătorilor zilele trecute, când a avut loc o nouă înfățișare. Și de data asta Gheorghe Dincă a făcut câteva declarații bombă.

Cum încearcă Gheorghe Dincă să își scape familia din dosarul Caracal

De mai bine de un an se tot judecă dosarul crimelor de la Caracal, cu Gheorghe Dincă prim suspect. La ultima înfățișare și-a reiterat nevinovăția, declarând că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce stă ca mărturie, la dosar.

Surse apropiate cazului, nu odată, au declarat celor de la Impact.ro că atât Gheorghe Dincă, cât și membrii familiei acestuia știu mult mai multe decât au lăsat să se înțeleagă. Ba mai mult de-atât, potrivit surselor Impact.ro, familia acestuia a plecat în Italia, imediat ce s-au ridicat restricțiile de zbor.

Cum încearcă Gheorghe Dincă să își scape familia din dosarul Caracal. Ce a făcut criminalul bate la ochi
Gheorghe DIncă declară că este nevinovat

Este vorba de soția, fiica și fiul cel mare, toți trei anchetați în dosar. O altă sursă, este vorba de o femeie, ar fi susținut că fiul lui Dincă ar fi fost văzut în Italia alături de Alexandra Măceșanu.

„Există o plângere penală depusă de o doamnă. A sunat-o pe Teodora, i-am acordat tot sprijinul nostru. Acea doamnă a declarat că l-a văzut pe Daniel Dincă cu Alexandra”, a declarat Alexandru Cumpănașu la RTV.

Ce a făcut Georghe Dincă bate la ochi

Toată ancheta și toate informațiile din acest caz sunt cotradictorii și, nu de puține ori, au scos la iveală și imcopentența autorităților de a finaliza ancheta. Gheorghe Dincă, cel puțin la ultimele înfățișări, și-a declarat răspicat nevinovăția, asta ducând la adevărate teorii ale conspirației.

Multe voci, inclusiv principalul inculpat, au declarat că în acest caz sunt implicate mult mai multe persoane decât se știe. Printre cei care au ajuns să-i creadă și să-i susțină nevinovăția se numără Monica Melencu, mama uneia dintre victime.

”A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete. El (Gheorghe Dincă, n.r.) era pe scaun, l-am întrebat dacă poate să mă privească în ochi, el m-a privit și i-am spus să recunoască dacă a ars fetele în butoi.

Cum încearcă Gheorghe Dincă să își scape familia din dosarul Caracal. Ce a făcut criminalul bate la ochi
Gheorghe Dincă a ajuns să fie crezut de mama uneia dintre victime

Georghe Dincă a zis: ‘Nu, doamnă’. A spus că fetele i-au fost luate. Spune mereu că de acel Buță Ștefan și acea Petruța, asta este diversiunea lui. Părerea mea e că nu știe cine i le-a luat. Dar el a zis că fetele nu sunt omorâte și el vrea să-și facă pedeapsa. Ultimele cuvinte pe care le-a spus a fost că o să cade capete mari dacă el spune adevărul”, a spus Monica Melencu, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI