Gheorghe Dincă, declarație bombă în cazul Caracal! Cine i-ar fi luat fetele din curte: ”O să cadă capete mari dacă spune adevărul”

Gheorghe Dincă, declarație bombă în cazul Caracal! Cine i-ar fi luat fetele din curte ”O să cadă capete mari dacă spune adevărul”

Zilele trecute a avut loc o nouă înfățișare în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă este acuzat că le-ar fi violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Vineri însă, Gheorghe Dincă a făcut o declarație bombă în cazul Caracal.

Gheorghe Dincă, declarație bombă în cazul Caracal

Conform antena3.ro, familiile victimelor au avut voie să stea față în față cu criminalul din Caracal. Apelativul acesta a fost primit de către Gheorghe Dincă din primele zile în care s-a descoperit ce a făcut acesta în curtea casei sale din Caracal, Olt.

Monica Melencu a avut vineri neplăcerea de a sta față în față cu cel care i-ar fi ucis fiica. Aceasta susține că Gheorghe Dincă i-ar fi zis că nu el le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Ba mai mult, acesta a menționat numele persoanelor care le-ar fi luat pe fete din curtea lui.

Cine i-ar fi luat fetele din curte lui Dincă

Gheorghe Dincă, declarație bombă în cazul Caracal! Cine i-ar fi luat fetele din curte ”O să cadă capete mari dacă spune adevărul”
Gheorghe Dincă, declarație bombă în cazul Caracal pentru Monica Melencu, mama Luizei

„M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte și să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei! A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete.

El (Gheorghe Dincă, n.r.) era pe scaun, l-am întrebat dacă poate să mă privească în ochi, el m-a privit și i-am spus să recunoască dacă a ars fetele în butoi. A zis: ‘Nu, doamnă’. A zis că în curtea lui nu s-a întâmplat absolut nimic, n-a fost picătură de sânge în casa lui, nu a fost os uman găsit în curtea lui, totul a fost o diversiune și tot ce a făcut a fost sub presiune. A spus că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune

A spus că fetele i-au fost luate. Spune mereu că de acel Buță Ștefan și acea Petruța, asta este diversiunea lui. Părerea mea e că nu știe cine i le-a luat. Dar el a zis că fetele nu sunt omorâte și el vrea să-și facă pedeapsa. Ultimele cuvinte pe care le-a spus a fost că o să cade capete mari dacă el spune adevărul”, a spus Monica Melencu, conform sursei citate.

Gheorghe Dincă susține că nu a ars fetele

„Numai în locul nostru să nu fi. Gheorghe Dincă a susținut ce a susținut mereu, că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce a declarat. Ajung să îl cred. Chiar îl cred. După atâtea declarații schimbate, de data asta chiar îl cred. Noi trăim cu speranța că Alexandra este vie. Niciodată nu a fost moartă!”, afirmă acum și Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, cea care a sunat la 112.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI