Cum încearcă Brigitte Sfăt să facă bani în pandemie. Ce afacere nouă și-a deschis

Cum încearcă Brigitte Sfăt să facă bani în pandemie. Ce afacere nouă și-a deschis
Cum vrea Brigitte Sfăt să câștige bani în pandemie

Brigitte Sfăt nu se lasă! Bruneta a venit cu o nouă afacere în atenția românilor. Aceasta a luat o decizie drastică după ce ultimele idei nu au avut succes, așa că vinde anumite produse care au câștigat inimile micuților în ultima perioadă. Toate detaliile:

Ce afacere nouă a deschis Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt a încercat să vină cu numeroase idei de afaceri în pandemie, însă bruneta a fost urmărită de necazuri. Vedeta a luat o decizie radicală și s-a lansat pe piața de produse pentru copii, chiar înainte de venirea sărbătorilor. Aceasta se ocupă de vânzarea unor jucării.

Bruneta și Florin Pastramă au venit cu o nouă propunere pentru părinții care caută să le cumpere micuților jucării. Cei doi și-au lansat o nouă afacere, numită Magic Toy, prin care au pus la vânzare jucării reversibile sau de pluș. Aceștia au promovat obiectele și pe rețelele de socializare.

Lovitură dură pentru Brigitte și Florin Pastramă. Ce au pierdut

Nu este prima oară când Brigitte și Florin Pastramă încearcă să își rotunjească veniturile în pandemie. Aceștia s-au confruntat cu multe provocări, iar afacerile lor nu au mers ca pe roate. Pe lângă vânzarea măștilor care le-a adus probleme, aceștia au avut și o shaormerie.

Veniturile multor români au avut de suferit în pandemie. Între timp, Brigitte și Florin Pastramă au trecut prin momente neplăcute. Aceștia au deschis o shaormerie lângă blocul unde a copilărit partenerul brunetei, potrivit Impact.ro.

Investiția a fost mare, mai ales pentru că ei au închiriat spațiul pentru 10 ani. Totuși, nu totul a mers așa cum și-au dorit. Mai exact, chiar dacă aceștia au încercat să țină afacerea deschisă cât mai mult timp, povara financiară le-a adus multe probleme.

Cei doi și-au pus afacerea la vânzare

Cei doi aveau la vânzare pleșcăviță de vită, dar și shaorma de pui, însă afacerea lor nu a avut un succes răsunător.  Brigitte și Florin Pastramă s-au văzut nevoiți să renunțe la ideea lor, chiar dacă sperau că afacerea o să le rotunjească veniturile în pandemie.

Mai mult, bruneta s-a decis să pună afacerea la vânzare pentru prețul de 57 de mii de euro.

”Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună.”, suna anunţul postat de Brigitte pe site-ul OLX.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI