Cum încearcă Alexandru Arșinel să facă bani în pandemie. Cere 1.000 de lei pe noapte

Cum încearcă Alexandru Arșinel să facă bani în pandemie. Cere 1.000 de lei pe noapte
Din ce isi rotunjeste veniturile Alexandru Arsinel

Alexandru Arșinel își rotunjește veniturile din pensie. Cum are de gând să facă asta? Ei bine, actorul o va face prin închirierea vilei de pe malul mării.

Cum încearcă Alexandru Arșinel să facă bani în bandemie

Astfel, actorul și-a scos la închiriat vila din stațiunea 2 Mai, aflată chiar pe faleză, cu vedere chiar la Marea Neagră. Acel imobil poate fi rezervat pe platforma Booking, unde turiștii pot să găsească fotografii și informații în detaliu despre proprietatea lui Alexandru Arșinel, potrivit Wowbiz.ro.

Amintim că Alexandru Arșinel și-a construit o casă de vacanță pe malul mării, în urmă cu 10 ani. De doi ani, actorul nu a mai venit așa des pe aici, astfel că el și soția sa s-au hotărât să o închirieze pentru turiști.

Vila lui Alexandru Arșinel are o suprafață de 160 mp, 3 dormitoare, zonă de relaxare, dar și o mică grădină. De menționat este că casa se închiriază doar integral, iar prețul pentru tot grupul este de 1.000 de lei în extra-sezon și de 1.200-1.300 lei în vremea de sezon plin.

”Un loc care păstrează imaginea autentică a zonei de sud a litoralului românesc și totodată, având la dispoziție tot confortul necesar unei vacanțe bine-meritate respectând toate normele de siguranță și distanțare socială. Proprietatea este disponibilă unui grup compact de turiști în regim de self-service, având la dispoziție o bucătărie complet utială, zona de luat masa și o terasă exterioară cu zona de BBQ.

Printre alte facilități se numără aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, parcare privată gratuită”, este anunțul postat pe platforma de rezervări destinată hotelierilor și turiștilor.

Câte case are Alexandru Arșinel

De precizat este că Alexandru Arșinel are amintiri foarte plăcute de la vila din 2 Mai, acolo unde înainte era vecin cu Stela Popescu și Sergiu Nicolaescu. În timp ce casa actriței a fost preluată de fiica ei vitregă, pe nume Doina Maximilian, cea a regizorului a ajuns în proprietatea văduvei, pe nume Dana Nicolaescu. Vila de la mare a actorului a ajuns însă și în atenția hoților, care au dat câteva spargeri aici, până când Alexandru Arșinel a hotărât să-și întărească sistemul de securitate, instalând camere de luat vederi și angajând o firmă de pază.

Însă Alexandru Arșinel mai are o casă de vacanță, la munte. El și-a construit imobilul din Sinaia în anul 1993. Acesta el mai are încă alte trei case în: Dolhasca, Crevedia și București, ultima dintre ele fiind chiar peste drum de Palatul Cotroceni.

Urmăriți Playtech.ro și pe