Ce se întâmplă cu văduva lui Corneliu Vadim Tudor. Fiicele au făcut anunțul, la 5 ani de la moartea lui

Corneliu Vadim Tudor si familia lui

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, care nu a lucrat niciodată, are doar o pensie de urmaș de pe urma fostului său soț Acest lucru este supărător pentru fiicele Tribunului, care consideră că mamei lor i s-ar cuveni mai mulți bani.

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au făcut anunțul trist, la cinci ani după moartea tatălui lor. Ce se întâmplă cu soția Tribunului

Luni, 14 septembrie, se împlinesc 5 ani de la decesul lui Corneliu Vadim Tudor, iar familia îl va comemora așa cum se cuvine. Astfel, familia lui Corneliu Vadim Tudor, soția și cele două fiice ale sale, au organizat parastasul la Biserica Sf Gheorghe, acolo unde slujește duhovnicul fostului ”Tribun”.

Acum 5 ani, dupădispariția fulgerătoare a lui Cornel Vadim Tudor, văduva și cele două fiice ale acestuia, au rămas singure, cu numeroase datorii, cu mulți căței de hrănit și cu câteva procese pe cap. A urmat o perioadă grea pentru ele, fiindcă în timp ce-l plângeau pe omul iubit, au trebuit să rezolve într-un fel și problemele financiare, dar și să ducă mai departe moștenirea acestuia, aici fiind vorba despre ziarul pe care Vadim Tudor l-a înființat.

Familia i-a organizat parastasul de cinci ani lui Corneliu Vadim Tudor
Familia i-a organizat parastasul de cinci ani lui Corneliu Vadim Tudor

Lidia Vadim se ocupă de afacerile tatălui său

Astfel, Lidia Vadim, una dintre fiicele lui Cornel Vadim Tudor, a preluat frâiele afacerii tatălui său și spune că abia acum, la cinci ani de la moartea părintelui său, s-a așternut cumva liniștea în familia lor. Au reușit să rezolve problema câinilor de care ”Tribunul” avea grijă într-un adăpost, au plătit datoriile, mai ales cele pentru care erau procese, să încheie astfel scandalurile cu rudele.

E liniște! E bine pentru că lucrurile nu au avansat, nu ne deranjăm unii pe alții. Nu s-a mai întâmplat nimic. Am ales ca lucrurile să urmeze un curs”, a povestit Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Ce le nemulțumește pe urmașele lui Corneliu Vadim Tudor

Chiar dacă este liniște, un lucru tot le nemulțumește pe cele trei urmașe ale lui Corneliu Vadim Tudor. Cum văduva fostului politician nu a lucrat niciodată, ea trăiește acum din pensia de urmaș a soțului ei.

Fost europarlamentar și parlamentar în 4 mandate, fost director de ziar, scriitor, Corneliu Vadim Tudor ar fi avut o pensie mai mică decât alți colegi de-ai lui, după cum spune Lidia Vadim Tudor.

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor cred că pensia tatălui lor este mai mică ca a altor colegi de-ai lui

Ne luptăm încă pentru pensia tatălui meu. Eu vreau să știu dacă este una corectă. A fost parlamentar în 4 mandate, din 1992 până în 2008. Are și o pensie de europarlamentar. Mi-am dorit ca organele abilitate să ne spună că această pensie este una corectă.

Alți parlamentari care au fost colegi cu el primesc o pensie mai mare ca el. De câte ori am cerut parlamentului să-mi fie date anumite acte, mi-a fost refuzată cererea”,  poevstea de curând Lidia Vadim tudor, dezamăgită de pensia primită de mama sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI