Meghan Markle e însărcinată! Prima poză cu burtica ei, imaginea e de o puritate rară

Meghan Markle e însărcinată! Prima poză cu burtica ei, imaginea e de o puritate rară
Megan markle, insarcinata pentru a doua oara

Săptămâna începe cu vești bune, după ce purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex a anunțat că Megan Markle este însărcinată pentru a doua oară, la nici doi ani de la nașterea primului lor fiu, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Odată cu fericitul anunț a apărut și prima poză care îi înfățișează pe fericiții părinți într-o ipostază cât se poate de naturală.

Un nou miracol a apărut în viața lor

Vestea sosirii unui nou membru al familiei vine după ce în luna noiembrie a anului 2020, Megan Markle a anunțat că în luna iulie a aceluiași an a pierdut o altă sarcină, pierdere pe care a resimțit-o “aproape insuportabilă”, a declarat ea pentru New York Times.

Anunțul a fost făcut de unul dintre purtătorii de cuvânt ai cuplului, care a afirmat că „Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi că vor avea al doilea copil”.
Ducii de Sussex au dorit să împărtășească această veste minunată chiar pe 14 februarie, ziua oficială a iubirii, astfel că pe pagina de Instagram a fotografului Misan Harriman, un vechi prieten de-ala cestora, a postat prima poză cu Megan Markle însărcinată, stând alături de prințul Harry, ambii așezați pe iarbă, iar viitoarea mămică cu mâna pe burtică.

Potrivit BBC, cel de-al doilea copil al ducilor de Sussex va ocupa locul al optulea în ordinea succesiunii la tronul britanic după Prințul Charles, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis, Prințul Harry și Archie.

Ziua anunțului nu a fost aleasă întâmplător, astfel că ieri s-au împlinit 37 de ani de când prințesa Diana, mama lui Harry, a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În poză publicată de celebrul fotograf, Megan Markle a purtat o rochie creată de Carolina Herrera cu ocazia nașterii primului lor fiu, ceea ce a transformat momentul într-unul cu atât mai special și plin de încărcătură emoțională pentru tinerii părinți.

Ducii de Sussex, retrași din Marea Britanie

În prezen, Megan și Harry locuiesc în California, SUA, după e s-au retras din Marea Britanie, renunțând la statutul de membrii superiori ai Familiei Regală în favoarea unei vieți indendependente, departe de ochii tuturor.

Ca urmare a acestei decizii, Regina Elisabeta a II-a le-a retras dreptul de a se mai folosi de titulaturile “regal” și “aleță”. Ducii de Sussex s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după doi ani de relație, evenimentul fiind unul dintre cele mai urmărite din istoria televiziunii.

După nunta regală, Megan Markle a fost deseori comparată cu ducesa Catherine, soția Prințului Wiliam de Wales, un model demn de urmat și foarte apreciat de cetățenii Marii Britanii.

Vezi prima poză cu Megan Markel însărcinată pentru a doua oară în galeria foto.