Cum îl ia la mișto Victor Ponta pe Traian Băsescu, după ce CAB a dat verdictul ”turnător” pentru fostul președinte

Victor Ponta il ia la mișto pe Traian Basescu turnator Securitate

Victor Ponta îl ironizează pe Traian Băsescu, după ce Curtea de Apel București a stabilit că acesta a colaborat cu Securitatea. Într-o postare lungă pe Facebook, Victor Ponta a comentat decizia judecătorilor.

Traian Băsescu a fost colaborator al Securității, a stabilit recent Curtea de Apel București. Decizia luată nu este definitivă, iar fostul președinte a anunțat deja că o va contesta în instanță.

Până la verdict, fostul premier Victor Ponta îl ironizează pe fostul președinte.

Ce spune Victor Ponta despre calitatea de „turnător” a lui Traian Băsescu

Victor Ponta, mulțumit de rezultatele votului la alegerile europarlamentare

Victor Ponta a publicat, pe Facebook, o lungă postare în care a comentat decizia CAB privind calitatea de „turnător” a lui Traian Băsescu. Decizia nu este definitivă și va fi contestată de fostul președinte.

„Adevarata problema in cazul “Traian Basescu” este alta – ce facem cu toti cei care au stiut cine este si ce este Basescu , si totusi l-au sustinut, s-au lasat folositi si l-au folosit atatia ani? Art. 48 din Codul Penal : “ Complice este persoana care, cu intenție, înlesnește sau ajută în orice mod la săvârșirea unei fapte… fapta complicelui se pedepseste cu aceeasi pedeapsa ca si cea prevazuta pentru autor” / asa am invatat la Drept – si asta inseamna Dreptate!

Victor Ponta amintește apoi de decizia CAB.

„Decizia unei instante prin care Basescu este declarat colaborator al Securitatii nu este despre Basescu / TOTI stiam ca a colaborat cu Securitatea ( nu doar cat a fost la Anvers) / TOTI stiam ca s-a nascut si a fost mereu un om total amoral, egocentric si egoist, fara scrupule, principii sau remuscari/ TOTI stiam ca a fost si este in stare de orice tradare sau minciuna pentru a-si atinge scopurile si a-si pastra pozitia si avantajele ”
Victor Ponta, lider Pro România

Traian Băsescu, ironizat de Victor Ponta

Fostul premier crede că ar trebui trași la răspundere și cei care l-au susținut în timpul celor două mandate de președinte, dar și în perioada în care a ocupat alte funcții.

„Am realizat ulterior cat de mult a pierdut Romania in acei ani / si de ce nu reusim nici acum sa astupam prapastia economica, culturala si educationala dintre noi si Vestul Europei . Cat timp Basescu si complicii lui isi vad neabatuti de treaba – asa vom ramane in ciuda eforturilor noastre”
Victor Ponta, lider Pro România

Victor Ponta l-a și ironizat pe Traian Băsescu apelând la o copertă de carte a lui Gabriel Liiceanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI