Cum îl cheamă, de fapt, pe Jador. Ce apare în buletinul artistului

Cum îl cheamă, de fapt, pe Jador. Ce apare în buletinul artistului
Aşa îl cheamă, de fapt, pe Jador. Iată ce scrie în buletinul celebrului cântăreţ

În vârstă de 25 de ani, a devenit cunoscut în urma participării la emisiunea “Puterea Dragostei”, show matrimonial difuzat pe Kanal D. De la concurent, la celebru cântăreţ a fost doar un pas, însă puţini sunt cei care au habar cum îl cheamă, de fapt, pe Jador. Iată ce apare în buletinul artistului!

Cum îl cheamă în buletin pe Jador

Jador este, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de manele la ora actuală. I-a depăşit, pe YouTube, chiar şi pe “titanii” Florin Salam şi Dani Mocanu, iar fanii îi urmăresc fiecare mişcare pe conturile de socializare. Născut pe 25 martie, în Bacău, Jador şi-a făcut un adevărat nume în muzică după participarea la emisiunea “Puterea Dragostei”. Conform zvonurilor apărute în presă, acesta ar fi câştigat câteva zeci de mii de euro în ultima perioadă.

Şi chiar dacă nu i-ar mai merge cu meseria de artist, acesta ar putea oricând să se reprofileze. Cu note bune în liceu, absolvent al facultăţii de Relaţii Internaţionale şi cu un master în Studii Economice, fosta vedetă de la Kanal D ar putea câştiga bani frumoşi profesând în domeniul pentru care s-a pregătit atâţia ani.

Un lucru mai puţin cunoscut de admiratori, însă, este adevăratul nume al acestuia. Mai exact, în buletinul lui Jador, apare numele de Remus-Ionut Dumitrache.

Aşa îl cheamă, de fapt, pe Jador. Iată ce scrie în buletinul celebrului cântăreţ
Aşa îl cheamă, de fapt, pe Jador. Iată ce scrie în buletinul celebrului cântăreţ

Jador are propriul show, la TV

De curând, cântăreţul a devenit protagonistul unui show pe Antena Stars, “Jador Adevărat”, iar fanii aşteaptă cu mare nerăbdare fiecare nou episod. Se pare că artistul doreşte să îşi facă o casă, semn că o duce extraordinar din punct de vedere financiar. Pământul l-a cumpărat deja, aşa că nu îi mai rămâne decât să se decidă la dimensiuni şi modul în care va arăta locuinţa.

”Mi-am luat un pământ să-mi fac și eu o căsuță așa cum mi-am dorit eu. N-am visat la una mare. Dar acum vreau să-mi fac o casă mare. Mi-am luat pământul ăsta pentru că unchiul meu stă acolo.

Vreau un living mare. Nu știu cât de mare, dar mare, dormitorul vrea să fie mare și bucătăria la fel de mare. Eu am mulți prieteni și când o să vină la mine vreau să am loc”, spus Jador în emisiunea de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI