Cum îi spune Simona Halep lui Ion Țiriac, în privat. Ce i-a spus omul de afaceri sportivei

Cum îi spune Simona Halep lui Ion Țiriac în privat?

Este bine cunoscut faptul că Ion Țiriac este destul de apropiat de Simona Halep și că cei doi întrețin o relație foarte frumoasă de prietenie, lucru care a fost făcut public încă din numărul 2 WTA. Ceea ce nu știu mulți este cum i se adresează sportiva, în privat, acestuia.

Cum i se adresează Simona Halep lui Ion Țiriac?

Ion Țiriac și Simona Halep au o relație aparte, astfel că își permit să se adreseze altfel unul altuia. Atunci când sunt în public, jucătoarea de tenis îi spune ”domnul Ion Țiriac”, dar în particular i se adresează simplu, pe numele ”mic”, Ion.

Cunoscuta jucătoare de tenis a recunoscut public faptul că doar simpla prezență a omului de afaceri la meciurile sale este o motivație în plus pentru a câștiga. Țiriac s-a aflat în tribune la primele jocuri de la semifinala Fed Cup dintre Franța-România, pierdută de tricolore cu scorul 2-3. Halep a învins-o atunci pe Kristina Mladenovic, scorul final fiind de 6-3, 6-1. Sfârșitul partidei câștigate a surprins-o pe Simona mulțumindu-i public lui Țiriac pentru că a venit.

M-a motivat tare mult și îi mulțumesc domnului Țiriac că a venit. Mereu sunt concentrată, mereu sunt motivată atunci când îl văd. Mă ajută tare mult, îmi dă încredere”
Simona Halep, în exclusivitate la Digi Sport.

Cum i se adresează Simona Halep lui Ion Țiriac?
Cum i se adresează Simona Halep lui Ion Țiriac? Cei doi au o relație strânsă de prietenie

Ion Țiriac o susține neîncetat pe Simona Halep

Omul de afaceri îi este alături campioanei cu vorbe bune,dar și cu critici atunci când este nevoie, demonstrând o relație adevărată de prietenie. Acesta nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume de fiecare dată.

„Cred că totul depinde acum de context, de cei din jur şi de puterea ei de a rămâne concentrată. A avut o şansă să înmulţească totul cu trei, orice contract de sponsorizare ar fi fost întreit, dar Simona trebuie să treacă peste amărăciune şi să-şi păstreze garda sus în privinţa tentaţiilor de a o lăsa mai uşor”
Ion Ţiriac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI