Câți bani a câștigat Simona Halep la Roland Garros. A pierdut sume fabuloase, dar nici câștigul nu e de neglijat

Câți bani a câștigat Simona Halep la Roland Garros. A pierdut sume fabuloase, dar nici câștigul nu e de neglijat
Simona Halep ar fi primit 2,3 milioane de euro dacă ar fi câștigat din nou Roland Garros

Simona Halep a fost învinsă în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros și a ratat ocazia de a câștiga o sumă fabuloasă. Nu se poate plânge însă nici cu ce a încasat până acum. Pentru traseul până în sferturi, constănțeanca s-a ales cu un cec în valoare de 415.000 de euro.

Simona Halep ar fi primit 2,3 milioane de euro dacă ar fi câștigat din nou Roland Garros

Pentru parcursul din 2019 la Roland Garros, Simona Halep a primit 415.000 de euro. Dacă ar fi învins-o pe Amanda Anisimova și s-ar fi calificat în semifinale, constănțeanca ar fi primit un cec în valoare de 590.000 de euro. Prezența în finala de la Paris i-ar fi adus în cont suma de 1,18 milioane de euro, în timp ce un nou triumf la Roland Garros ar fi făcut-o mai bogată cu 2,3 milioane de euro.

Din păcate, sportiva noastră nu a avut nicio șansă în fața americancei de doar 17 ani Amanda Anisimova, care a depășit-o în 2 seturi, scor 6-2, 6-4.

Reacția Simonei Halep după eliminarea din sferturi

„Sunt tristă că nu mi-am făcut jocul, că nu m-am putut mişca cum aş fi vrut. Plec din turneu cu un sentiment pozitiv, totuşi. Nu am reuşit să gestionez tensiunea din corpul meu.

Amanda pune presiune cu reverul, joacă foarte lung, chiar dacă nu joacă foarte tare. Mi-e greu să mă adaptez când sunt probleme cu ploaia. Voi lua câteva zile libere şi sper apoi să am un sezon bun pe iarbă”, a declarat Simona Halep după înfrângerea de la Roland Garros.

„Mi-au cam tremurat mâinile, nu este chiar așa de simplu să joci cu Simona Halep. Știam că trebuie să fiu foarte atentă la reverul în lung de linie. Cred că am avut un plan de joc bun. Este ceva incredibil să joc aici. Este o arenă senzațională”, a spus Amanda Anisimova.