Cum i s-a schimbat viața câștigătorului de la Ferma. Ce a făcut cu banii de la PRO TV

Tânărul a reușit să uimească o țară întreagă, pentru că în finala de la „Ferma, un nou început”, din 2019, a reușit să îl învingă pe Cătălin Moroșanu, în duel. Mai mult, firul vieții participantului din emisiunea transmisă pe PRO TV s-a schimbat cu mult, față de clipele în care acesta abia pășea în platoul televiziunii.

Cum i s-a schimbat viața câștigătorului de la Ferma

În vârstă de 24 de ani și originar din Pitești, acesta a plecat acasă cu fabuloasa sumă de 50.000 de euro. Marius Crăciun devenea, în ediția din 2019 a reality-show-ului, cel mai nou câștigător de la PRO TV. Acesta s-a bucurat de atenția publicului, pe parcursul perioadei în care a evoluat la Fermă. De curând s-a aflat ce a făcut cu banii pe care i-a obținut în urma participării sale în emisiunea foarte îndrăgită. Marius a preferat să nu cheltuie în neștire suma foarte mare, ci i-a investit cu cap, pentru a putea să își ajute părinții.

Cum i s-a schimbat viața câștigătorului de la Ferma. Ce a făcut cu banii de la PRO TV
Viața lui Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma, s-a schimbat simțitor în bine

Mai exact, finalistul de la „Ferma, un nou început” și-a dedicat o parte din suma câștigată pentru a le acoperi părinților lui datoriile. Marius a mai dezvăluit că după ce a făcut acest pas și le-a oferit rudelor sprijinul financiar necesar, și-a achiziționat și un apartament, în Capitală. Premiul cel mare de 50.000 de euro de la PRO TV i-a putut aduce liniștea mult dorită, pentru că în noua locuință s-a mutat tot alături de părinți. Finalistul și-a dorit ca oamenii să nu mai aibă griji, de aceea i-a invitat să stea cu el, pe o perioadă nedefinită.

Ce a făcut cu banii de la PRO TV

Viața lui Marius Crăciun nu a fost tocmai una simplă, de aceea a vrut să își ajute părinții. Când a pus mâna pe suma uriașă din partea emisiunii de pe PRO TV, nici n-a mai stat pe gânduri și le-a acoperit sumele pe care aceștia le datorau până în acel punct.  Mai mult, a dezvăluit că încă muncește în același loc, la fel ca înainte de participarea la Fermă, fiind manager al unui magazin sportiv.

„Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat”, a dezvăluit Marius Crăciun, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI