Augustin Viziru a fost nevoit să părăsească Survivor România. Ce a pățit concurentul de la Kanal D

Augustin Viziru a fost nevoit să părăsească Survivor România. Ce a pățit concurentul de la Kanal D

Noul an a venit la Kanal D cu unul din cele mai populare reality-show-uri, la nivel mondial. Este vorba de ”Survivor România”, show în care a putut fi urmărit și actorul Augustin Viziru, până de curând.

Augustin Viziru a fost nevoit să părăsească Survivor România

Din păcate, se pare că traseul actorului în concurs a fost unul scurt. Augustin a fost obligat să părăsească competiția, din cauza unei accidentări la picior. Medicii nu i-au dat voie acestuia să mai continue.

Ce a pățit concurentul de la Kanal D

Totul a pornit, în a doua zi de concurs, când echipa din care Augustin făcea parte, trebuia să lupte pentru recompensă, este vorba de dreptul de avea mâncare, dar numai la finalul zilei când ar fi trebuit să câștige proba. Din nefericire, în momentul desfășurării etapei, Augustin Viziru s-a accidentat grav, medicii fiind nevoiți să intervină, ulterior declarând că actorul nu mai poate continua.

La finalul zilei, vădit afectat de cele întâmplate, Augustin a și făcut o declarație, având suportul tuturor celor implicați, fie din echipa sa, fie din tabăra adversă.

„Mulţumesc! Şi pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar vreau să spun că îmi pare rău că nu am reuşit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Ştiu că sunt mulţi copii care ne urmăresc şi voiam să fiu un model pentru toţi, pentru că viaţa s-a schimbat radical în ultima vreme, pentru că îmi voi întemeia o familie nou nouţă când ajung acasă.”, a spus Augustin Viziru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI