Ce a făcut Marius Crăciun cu banii câștigați la „Ferma – Un nou început” de la PRO TV. Gestul uriaș i-a emoționat pe părinții lui

Autor: Chivu Ana - 13:39, 23 ian. 2020
Ce a făcut Marius Crăciun cu premiul de la Ferma - un nou început

Cel mai plăcut concurent de public din cadrul show-ului Ferma – un nou început s-a bucurat pe deplin de marele premiu. Ce a făcut câștigătorul show-ului cu cei 50.000 de euro?

Ce a făcut Marius Crăciun cu premiul de la Ferma – un nou început?

Marius a fost unul din cei mai plăcuți concurenți de public, motiv pentru care chiar și după un an de la terminarea show-ului Ferma este amintit cu drag de cei care au rămas să-l aprecieze în mediul online. Bucuria a fost mai mare pentru cei de acasă atunci când s-a aflat că piteșteanul în vârstă de 24 de ani a câștigat marea finală. Lucrul care l-a făcut atât de plăcut a fost povestea sa și lecțiile grele pe care a trebuit să le învețe încă din copilărie.

Cu toate că alți tineri ar fi investit în ei cei 50.000 de euro, acesta a decis să-și ajute părinții. El i-a scăpat definitiv de datorii și i-a ajutat să-și ia o casă. Deși ar fi putut să se schimbe după participarea la Ferma, faima și banii nu l-au făcut să devină ceea ce nu este. Tânărul a rămas același băiat modest și educat . Mai mult decât atât, după terminarea emisiunii, a revenit la locul de muncă pe care-l avea înainte să plece în casa vedetelor.

Ce a făcut Marius Crăciun cu marele premiu câtigat la Ferma - un nou început?
Ce a făcut Marius Crăciun cu marele premiu câtigat la Ferma – un nou început?

” Trebuie să urmez un curs de acreditare”

„Lucrez unde lucram și înainte să intru în «Ferma». Sunt manager marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și fac reclamă pentru o campanie fitness. Mă ocup de echipă, verific stocurile, comand produsele, verific progranul de lucru al colegilor mei. Lucrez în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30. Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii”
Marius Crăciun (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI