Cum i-a uimit Gina Pistol pe toți admiratorii. Și mai multe vedete au reacționat imediat

Gina Pistol și-a surprins fanii și unii prieteni din showbiz

Gina Pistol nu contenește să-i uimească pe cei care o urmăresc atenți pe rețelele de socializare în cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Multe dintre vedetele din showbiz-ul românesc au reaciționat și ele.

Gina Pistol și-a uimit fanii din mediul online

Gina Pistol are 40 de ani și se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Aceasta este însărcinată cu primul ei copil, o micuță care mai are puțin să vină pe lume. Vedeta mărturisea la începutul anului că urmează să o strângă în brațe pe fiica ei în luna martie.

Celebra prezentatoare de televiziune radiază de fericire, lucru pe care l-a arătat în recenta postare. Moderatoare le-a arătat fanilor o fotografie pe care cel mai sigur o va înrăma. „Legenda spune c-o să mai crească … burtica”, a scris prezentatoarea TV în descrierea imaginii alb-negru.

Câteva din persoanele publice de la noi s-au îngrămădit care mai de care să-i transmită toate cele bune și să-i mărturisească faptul că-i priește enorm noul statut. „Ce frumoasă ești!”, i-a comentat fosta știristă Anca Lungu (34 de ani). „Superbă!!! 💕 Sănătate și bucurii nenumărate”, a scris și solista Ana Maria Ferentz (44 de ani).

  • Vezi fotografia în GALERIA FOTO

Ce au observat internauții?

„Wow! Intrigant de frumoasă! / La fete întotdeauna burtica pare versiunea gemeni. Naștere ușoară! / Crește, însă dispare mai apoi. Sarcină ușoară! / Hei simpaticoo! Crește burtica și fericirea, după casa va fi plină de „smiley-uri”. Sarcină liniștită, om bun!”,

„Ești minunată, îmi pare rău că ai parte de unele comentarii atât de stupide! Perioada asta e cea mai frumoasă, dar știu că e și vulnerabilă! Oameni răi! / Se zice că la sarcina cu fetiță, mama nu arată așa bine, ba pete pe față, ba nu mai știu ce, dar se pare că nu se aplică la tine. (…) Sarcină ușoară în continuare. Ești minunată, iar privirea ta denotă fericirea pe care o trăiești!! /

Ești superbă și radiezi! Multă sănătate și fericire! / O mămică frumoasă într-o etapă frumoasă. Naștere ușoară!”, au fost doar câteva din mesajele deosebite ale internauților. Cu siguranță viitoarea mămică a primit toată energia pozitivă din partea celor care abia așteaptă să vadă evoluția micuței pe care o poartă în pântece.

Prezentatoarea TV, acuzată că și-a injectat buzele în timpul sarcinii

„Bună dimineața! Clarific aici, ca să nu mai stau să răspund la toate mesajele. Eu, de când m-am operat în urmă cu câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și din soluția injectată, nu mi-am mai injectat absolut nimic în buze. Doi la mână, cam cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Nu cred că există doctor estetician care să facă lucrul ăsta. Trei la mână, buzele sunt umflate pentru că sarcină”
Gina Pistol

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI