Cum i-a „pedepsit” cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal pe cei doi bărbați care au început să-i filmeze decolteul. Momentul hilar din Qatar – GALERIE FOTO

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal face ce face și rămâne zi de zi în atenția publicului. Fosta finalistă de la Miss Croația 2016 nu a renunțat la ținutele sexy nici chiar în momentele în care a aflat că ar putea fi amendată. La meciul Croația – Belgia a făcut senzație și și-a pus în valoare decolteul generos. Doi localnici au început să o filmeze și „au ajuns vedete”.

Cum a reacționat cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal când doi localnici au început să o filmeze

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal a renunțat la rochiile mulate, care i-au adus atâtea critici, dar nu a abandonat stilul sexy și provocator. Asta deși i s-a pus în vedere că în Qatar legea este destul de strictă, iar femeile care nu-și acoperă genunchii, umerii și abdomenul ar putea fi amendate și chiar interzise în spațiile publice.

Ivana Knoll a acordat un interviu în care a spus că nu are, în garderoba pe care a dus-o în Dubai, nicio rochie sau costumație care să respecte aceste reguli. Iar la duelul dintre Croația și Belgia, scor 0-0, a îmbrăcat o pereche de pantaloni mulați, dar și o bustieră. Fosta finalistă de la Miss Croația 2016 a ajuns rapid în atenția fanilor din tribunele arenei, iar doi localnici au scos telefoanele mobile și au început să o filmeze. Frumoasa brunetă din Croația nu a ratat momentul, iar imaginile, în care bărbații o filmează, au ajuns pe rețelele sociale. Asta pentru că tot se spunea că mulți dintre qatarezi consideră că are ținute indecente…

Sursă Foto: Instagram Ivana Knoll

Ivana Knoll, peste un milion de fani pe Instagram, după pozele de la Campionatul Mondial de Fotbal

Ivana Knoll are 30 de ani, iar jurnaliștii de la The Sun sunt cei care i-au acordat titlul, neoficial, de cea mai frumoasă femeie la acest campionat mondial. Bruneta a fost finalistă Miss Croația în anul 2016, iar după acum este designer vestimentar, dar și-a înființat și o companie care se ocupă de lenjerie intimă. De altfel, la Doha, a făcut și o ședință foto în care a apărut doar în costum de baie.

Bruneta câștigă bani mulți din reclamele de pe rețelele sociale, iar în timpul acestui Campionat Mondial de Fotbal, grație publicității extraordinare, a depășit un milion de urmăritori pe Instagram. Asta în timp ce averea ei a depășit 1,5 milioane de dolari.

Sursă foto: Facebook și Instagram

Urmăriți Playtech.ro și pe