Cum i-a distrus Jador moralul unei concurente de la Survivor. Ce-i făcea în fiecare zi

Cum i-a distrus Jador moralul unei concurente de la Survivor. Ce-i făcea în fiecare zi
Ce îi facea Jador unei concurente de la Survivor in fiecare zi

Jador a fost eliminat din competiția Survivor, iar acum ies la iveală detalii despre ce făcea cântărețul în Republica Dominicană.

Cum i-a distrus Jador moralul unei concurente de la Survivor

O fostă concurentă de la Războinici a povestit faptul că a fost traumatizată de Jador, iar asta pentru că în vâltoarea momentului, artistul o destabiliza la fiecare probă de pe traseu, sperând că Faimoșii vor câștiga astfel.

Este vorba despre Sindy, care a fost eliminată de la Survivor. Fosta Războinică a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană.

Ea a vorbit și despre faptul că în timp ce unii fac strategii, alții se concentrează să fie corecți și să câștige fiecare probă. Cei mai corecți concurenți, din punctul ei de vedere, sunt Zanni, Andrei, Marius și Culiță Sterp.

„A fost o experiență minunată, mi-am dorit foarte mult să ajung în această competiție. Jador tot timpul mă demoraliza când trebuia să arunc, auzeam doar vocea lui. După ce a plecat, am reușit să mă concentrez mai bine.

Dar mi-a plăcut de el pentru că a avut ambiție. Nefiind aport, a avut ambiție și nu s-a lăsat niciodată și chiar a fost talentat și la partea finală, doar că a fost mai vocal. Oricum, m-a surprins, nu mă așteptam să fie atât de bun pe traseu, chiar și-a dat interesul. Asta contează și asta apreciez”, a spus ea.

Jador, eliminat de la Survivor după ce a avut probleme de sănătate

În continuare, Sindy a vorbit despre faptul că sunt niște condiții foarte grele la Survior și că toți concurenții sunt niște eroi.

„Cred că toți de la Survivor sunt niște eroi. Trecem prin niște lucruri foarte foarte grele acolo. Andrei și Marius sunt cei mai corecți de acolo, nu pot să fac o diferență. Din echipa Faimoșilor, Culiță și Zanni”, a spus Sindy.

Jador a fost eliminat de la Survivor după ce a suferit o accidentare la genunchi. Artistul a plecat acasă la sfatul medicilor, care nu i-au mai dat voie să participe pe trasee.

Nu aş fi vrut să fiu eliminat, aş fi vrut să rămân în competiţie, dar Dumnezeu decide. Poate trebuie să câştige cineva care chiar are nevoie. Îmi doresc să câştige cineva care să îşi îndeplinească visurile. Visul meu cel mare a fost să devin cântăreţ, să devin Jador şi am reuşit. Eu am ajuns la Survivor dintr-o întâmplare.

Am realizat multe greşeli pe care le-am făcut în viaţa mea, asta mi-a plăcut mult aici. În viaţă normală nu ai timp să faci asta. La Survivor, în zilele libere, nu ai ce face, te plictiseşti. Şi începi să te gândeşti la viaţa ta.

Când vin acasă o să trec pe la Neagra, o iubesc. Pe ea o iubesc. Asta o să fac prima oară, îi duc o floare. Colegii mei nu erau naşpa cu mine, ei nu mă plăceau pentru că mă iubeau cei de acasă. Nu sunt răutăţi personale… Eu nu urăsc pe nimeni, din contră.

Dar eu nu înţeleg de ce mă iubeşte lumea atât de mult, pot doar să mă bucur că am ajuns unde am dorit. Nu am ţipat când mi-am rupt meniscul ca să nu plângă mama. Ştiam că ea suferă mult, m-am abţinut. Îl am rupt în trei locuri”, a povestit Jador, la Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI