Cum i-a cunoscut Speak pe părinții Ștefaniei. Momente ciudate cu viitorii socri

Speak și Ștefania sunt, cu siguranță, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Artistul a dezvăluit detalii despre momentul când i-a cunoscut pe părinții logodnicei lui.

Speak, dezvăluiri despre întâlnirea cu părinții Ștefaniei

Speak și Ștefania formează un cuplu de peste patru ani. Cei doi s-au logodit în urmă cu un an, chiar în timpul emisiunii la care au participat,”Asia Express”, cea care le-a adus și multă notorietate și un număr impresionant de admiratori.

Cuplul este un model pentru mulți tineri și sunt urmăriți pe rețelele de socializare un număr impresionant de fani. Îi cunoaște o țară întreagă, însă nu mulți știu detalii despre relația lor de început, atunci când artistul i-a cunoscut pe părinții Ștefaniei.

Cântărețul a povestit într-un interviu cum a decurs întâlnirea lui cu viitori socri, care a avut loc la începutul relației celor doi. Întâlnirea dintre Speak și părinții frumoasei artiste a avut loc la Galați, la locuința Ștefaniei. Speak a povestit că, deși, a avut emoții totul a decurs bine la prima lor întâlnire.

„Nu mai știu după cât timp, exact, i-am cunoscut părinții Ștefaniei. Oricum, nu a trecut multă vreme de când noi am format un cuplu și ne-am dus împreună la Galați, la ai ei.

Recunosc, aveam emoții, tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să facem grătarul amândoi. După ceva timp, mi-a spus că el, în discuțiile pe care le-am avut atunci, a inserat câteva întrebări care să-l facă să-și dea seama cum sunt și dacă e totul bine. (zâmbește) Cât despre părinții mei, cum este și normal, ei iubesc tot ce iubesc și eu!”, a declarat Speak.

Ce spune Ștefania despre părinții logodnicului ei

Ștefania a povestit și ea despre momentul când i-a întâlnit pentru prima data pe părinții iubitului ei. Artista a avut numai cuvinte de lauda la adresa lor și spune că sunt oameni foarte calzi si minunați cu care s-ă înțeles bine înca la la început.

„Părinții lui Ștefan sunt niște oameni foarte calzi, cu care m-am înțeles minunat din prima secundă. I-am simțit foarte aproape de sufletul meu de la prima întâlnire”, a declarat Ștefania, conform VIVA.

Speak și Ștefania sunt împreună de patru ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Au devenit extrem de apreciați, mai ales după competiția „Asia Express”, unde, deși nu au obținut marele premiu, ci au ajuns pe locul al doilea, au reușit sa cucereasca inimile a milioane de telespectatori. Cei doi au avut un comportament exemplar și un parcurs demn de admirație de-a lungul emisiunii. Atunci, fanii au putut vedea câtă compatibilitate, dragoste și înțelegere există intre cei doi. Cuplul a format una dintre cele mai apreciate echipe din cadrul concursului.

Tot atunci Speak a ales să-și ceara iubita în căsătorie, ofeindu-i, în genunchi, un inel superb, pe care frumoasa Ștefania l-a acceptat cu lacrimi în ochi. Momentul respectiv a reprezentat deliciul publicului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI