Ce se întâmplă între Speak și Ștefania, de fapt. Adevărul despre relația dintre cei doi

Ce se întâmplă între Speak și Ștefania, de fapt. Adevărul despre relația dintre cei doi
Șefania, primele declarații despre zvonurile că ea și Speak s-au despărțit

Despre Speak și Ștefania nu s-au auzit lucruri prea bune în ultima perioadă. În presă s-a scris că cei doi s-ar fi despărțit, dovada fiind lipsa inelului de logodnă de pe mâna dansatoarei. Tânăra a lămurit recent situația, motivând și absența bijuteriei.

Lipsa inelului, doar un detaliu. Ștefania a făcut primele declarații despre zvonurile care arată sfârșitul relației ei cu Speak

Speak a apărut în public alături de noua iubită, Ștefania, la ”Dîner en Blanc”, un eveniment în București. Presa vuia de câteva săptămâni că dansatoarea sa i-a devenit parteneră. Ziariștii i-au găsit chiar și poreclă acesteia: „Libelul”, după una dintre piesele lui Speak. Până atunci, solistul nu a recunoscut că are o nouă relație, dar faptul că s-a afișat alături de frumoasa tânără la un eveniment unde erau în majoritate invitate cupluri a vorbit de la sine.

„Dragi telespectatori, nu mai vreau să vorbesc despre viața intimă la televizor. Mă înțelegeți? Eu, până acum trei ani, mi-am trăit viața în presă și nu mai vreau. E foarte obositor, nu mai vreau. Nu ascund nimic, doar că refuz să vorbesc despre viața mea intimă, e altceva. Dar când am de zis ceva, nu mă feresc. Nu mai vreau să vorbesc despre ce trăiesc eu acasă, atât”, spunea atunci cântărețul.

„Nu port inelul pentru că nu vreau să pățească nimic”

La scurtă vreme au recunoscut că sunt într-o relație, ba chiar aparițiile lor televizate s-au îndesit, apoi au început să posteze multe imagini împreună și totul a fost încununat cu provocarea ”Asia Express”, unde au alcătuit o pereche îndrăgită de public.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani, iar artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Recent, însă, s-a propagat un zvon cum că s-ar fi despărțit. Ștefania a lămurit situația, într-un interviu pentru Antena Stars. Dansatoare a recunoscut că nu mai poartă inelul de logodnă, dar din teamă să nu se deterioreze, nu pentru că între ei doi s-ar fi produs vreo schimbare.

„Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a declarat viitoarea soție a lui Speak.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI