Alexia Eram, făcută de râs în emisiunea lui Măruță chiar de Mario Fresh. Ce a putut să zică iubitul ei despre ea

Alexia Eram, făcută de râs în emisiunea lui Măruță chiar de Mario Fresh. Ce a putut să zică iubitul ei despre ea
Alexia Eram, făcută de râs în emisiunea lui Măruță chiar de Mario Fresh. Ce a putut să zică iubitul ei despre ea

Alexia Eram a fost prinsă mințind de către Cătălin Măruță. Astfel, fiica Andreei Esca a promis că va veni în emisiunea lui Cătălin Măruță cu permisul auto luat, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Alexia Eram, făcută de râs în emisiunea lui Măruță chiar de Mario Fresh

Mai mult decât atât, Mario Fresh a precizat, despre iubita lui, că ea este leneșă și că nu de puține ori i-a zis și a îndmnat-o să obțină permisul auto.

De altfel, fiica Andreei Esca se chinuie de foarte mult timp să obțină un permis de conducere. Și deși i-a promis lui Cătălin Măruță ca aceasta se va înființa la el în emisiune cu marea realizare, nu s-a întâmplat asta, așadar prezentatorul de la Pro TV a vrut să ia repede legătura cu ea, să vadă ce anume s-a întâmplat în tot acest timp.

„Este leneșă, nu a luat sala. Oricum, sunt foarte supărat, nici cu frumosul, nici cu urâtul. Când auzi pe cineva că se plânge toată ziua că nu are mașină, că ar fi bună o mașină și tot așa de 20 de ori pe zi începe să te enerveze chestia asta. I-am zis de multe ori să dea sala, în toate felurile”, a spus Mario Fresh despre iubita sa, Alexia Eram.

„Promit că în două săptămâni merg și dau sala și vin aici cu permisul, cu sala luată. Promit”, a replicat și Alexia Eram.

Mario Fresh și Alexia Eram se căsătoresc?

Invitat într-un platou de televiziune împreună cu Alexia Eram, artistul a făcut dezvăluiri și despre cererea în căsătorie. Mai mult, se pare că artistul i-a spus deja iubitei lui câteva dintre aspectele care se vor întâmpla în ziua în care o va întreba dacă își dorește să devină soția lui. Fiica Andreei Esca se simte pregătită însă să îmbrace rochia albă de mireasă.

“Mă, știi ce vreau să zic?! Mă bucur mult de tot că, iată, astăzi, Alexia a venit îmbrăcată în rochia pe care a purtat-o și în weekend, când v-ați căsătorit. Casă de piatră! Să fiți fericiți”.

“Mulțumesc, o să apărem iar la ziar”, a reacționat Mario Fresh la gluma prezentatorului de la Pro TV.

“Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”, a spus și Alexia Eram, care are vârsta de 20 de ani.

Alexia Eram este fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI