Cum găsești blugii perfecți pentru corpul tău. Trucurile geniale care te ajută la shopping

Cum găsești blugii perfecți pentru corpul tău. Trucurile geniale care te ajută la shopping
Tot ce trebuie să știi despre blugi

Blugii pot să fie integrați în orice ținută, fie ea elegantă sau confortabilă. O astfel de piesă vestimentară poate să reziste mulți ani și este esențială în garderobă, însă de ce trucuri trebuie să te folosești pentru a cumpăra una potrivită? Iată că toate secretele s-au aflat!

Cum îți cumperi perechea potrivită de blugi. Tot ce trebuie să știi

Toată lumea s-a îndreptat către piese confortabile din cauza pandemiei. Astfel, nu a mai fost pierdut prea mult timp în momentele în care au fost concepute ținutele. Totuși, blugii nu au fost uitați, ținând cont că ei fac parte din uniforma informală a tuturor.

Blugii sunt versatili și pot să fie purtați indiferent de ocazie, așa că nu este de mirare că toată lumea are în dulap o astfel de piesă din denim. În timp ce nuanțele alese țin mai degrabă de gust și preferințe, există câteva trucuri care o să îți garanteze că o să cumperi cea mai bună pereche de blugi.

Trebuie neapărat să alegi o pereche elastică, care se poate adapta într-un mod perfect la trupul tău, fără a se deforma la spălat. Este important să te poți mișca în voie chiar dacă poți blugi. În cazul în care îți dorești să găsești piese atemporale în dulapul tău, optează pentru nuanțe de albastru sau gri.

Ce trucuri trebuie să folosești atunci când mergi la cumpărături

Bineînțeles, acest lucru nu te oprește din a încerca și purta tot felul de culori îndrăznețe. Moda este o joacă și trebuie să bucure pe toată lumea! Apoi, încearcă să îți cumperi blugi care pot să fie îndoiți câțiva centimetri pentru a lăsa puțină piele la vedere. Acest truc o să te salveze de fiecare dată.

Într-un final, totul se rezumă la silueta pe care o ai. Piesele în nuanțe deschise tind să pună accentul pe ce îți dorești să ascunzi, în timp ce nuanțele închise te ajută să obții cât mai repede o ținută rafinată.

În cazul în care vrei să îți ascunzi șoldurile, optează pentru blugi de culoare închisă, potrivit clickpentrufemei.ro.

Blugi în funcție de siluetă. Cum te pui în valoare

Blugii aleși trebuie să aibă o croială dreaptă, cusături închise la culoare și să nu prezinte accesorii. În același timp, evită pliurile deschise, mai ales pentru că ele măresc optic părțile pe care îți dorești să le ascunzi. Piesele vestimentare ar trebui să aibă talie medie sau înaltă pentru un efect spectaculos.

De asemenea, dacă îți dorești ca șoldurile tale să fie puse în valoare, alege piese vestimentare cu buzunare la spate, detalii laterale și talie joasă. Nu trebuie să fugi de blugii în culori îndrăznețe sau cu un imprimeu interesant, ei pot să scoată o ținută din anonimat în doar câteva secunde!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI