De ce este bine să îţi pui blugii în congelator. Efectul te va uimi

De ce este bine să îţi pui blugii în congelator. Efectul te va uimi
De ce trebuie să îți bagi blugii în congelator?

Unii oameni știu de acest truc deosebit și care te scapă de muncă în plus. Efectul este uimitor și poți astfel să economisești puțini bani. De ce este bine să îți pui blugii în congelator? Este un obicei vechi.

Truc uimitor: de ce este bine să-ți bagi blugii la congelator?

Cei care poartă de obicei blugi observă cum unii se rup poate mai repede decât s-ar fi gândit. Acest lucru se poate petrece și când vine vorba despre hainele de calitate și pe care dai mulți bani. Pentru această problemă se găsește o soluție inedită.

Dacă îți faci un obicei din a-i băga în congelator aceștia vor avea o viață mai lungă, se vor mula perfect pe tine ca în primele purtări, iar culoarea lor va rămâne vie preț de mai mult timp.

Nu trebuie să-ți faci griji că se vor lărgi sau își vor strica textura, pentru că ei revin la forma inițială și vin rigizi pe tine așa cum ți-ai dori. Fiecare spălare te costă, iar în câteva din dăți poți să renunți la a-i băga la mașina de spălat și să folosești astfel această tehnică. De asemenea, în același timp scapi și de multe bacterii care se adună pe ei.

  • Motive pentru a aborda această opțiune

-Își păstrează forma și culoarea
-Elimină mirosurile rele
-Arată întotdeauna bine
-Economisești apă

Piesele vestimentare care se scumpesc

Cotațiile futures la bumbac au trecut recent peste pragul de un dolar pentru o livră pentru prima dată în ultimii zece ani, transmite Bloomberg. Contractul la bumbac cu livrare în luna decembrie a anului curent a urcat până la 1,005 dolari pentru o livră (453 grame) la bursa de la New York. Acesta este cel mai ridicat preț înregistrat după luna noiembrie 2011.

Prețul bumbacului a crescut cu 28% în 2021, pe fondul unei cereri puternice venite în special din China. Retailerii ar putea încerca să transfere câteva costuri la consumatori, rezultând inflația pentru orice – de la tricouri la blugi – lucru care înseamnă diminuarea cererii care afectează marjele pentru producători precum Levi Strauss & Co, conform Agerpres.

Analiștii se așteaptă ca 2021 să fie al doilea an consecutiv de deficit global de aprovizionare cu bumbac. China este cel mai mare utilizator mondial care are nevoie de noi surse de aprovizionare pentru industria sa textilă.

SUA a interzis la începutul acestui an importurile de produse din bumbac provenite din regiunea chineză Xinjiang. Cele mai recente motive de îngrijorare cu privire la oferta de bumbac vin din India, acolo unde recolta din statul Punjab este compromisă din cauza unei omizi, susţine Judy Ganes, preşedintele J. Ganes Consulting.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI