Cum faci economii la bani când mergi la shopping. Trucul unei tinere care a strâns aproape 200.000 de euro și și-a cumpărat apartament

Cum faci economii la bani când mergi la shopping. Trucul unei tinere care a strâns aproape 200.000 de euro și și-a cumpărat apartament
Cum faci economii la bani cand mergi la shopping. Trucul unei tinere care a strans aproape 200.000 de euro si si-a cumparat apartament

O tânără a reușit imposibilul! Aceasta ne arată cum poți să faci economii la bani când mergi la shopping. Metoda ei a funcționat, iar acum se bucură de casa visurilor ei pe care a plătit-o cu economiile sale.

Trucul genial prin care faci economii când mergi la shopping

Pare incredibil de crezut, dar o femeie a economisit aproape 200.000 de euro, pentru a-și cumpăra locuința mult visată. Este o metodă simplă pe care oricine o poate folosi atunci când merge la cumpărături.

O femeie a reuşit să economisească 190.000 de euro printr-un truc simplu, care este la îndemâna tuturor. Poate fi un exemplu de urmat pentru persoanele care se plâng că dau prea mulți bani la sesiunile de shopping.

A strâns aproape 200.000 de euro

De foarte multe ori, risipim banii pe haine. Uneori cumpărăm diverse articole vestimentare pe care nu ajungem să le purtăm vreodată. Soluția ar fi să ne abținem să mai cheltuim bani mulți pe haine. O tânără din Australia a reușit acest lucru. Cu economiile ei a reușit să-și cumpere un apartament.

Femeia a reuşit să economisească aproape 200.000 de euro printr-un truc foarte simplu. A cumpărat doar haine de la second hand, cu excepţia lenjeriei intime.

O tânără este adepta magazinelor second hand

Hannah Klose a început să economisească bani pentru vacanţele cu soţul ei şi fiica de doi ani. Acum, dressing-ul ei conţine haine semnate de designeri şi articole de lux pe care le-a cumpărat de la SH-urile din vacanţe. Astfel, Hanah Klose şi fiica sa, Josie, din Sydney, au reuşit să facă economii de 280.000 $, echivalentul a 190.000 de euro, de-al lungul anilor.

Klose și-a setat niște reguli de la care nu se abate niciodată. Femeia nu cheltuieşte niciodată mai mult de 3 lire pe un obiect de îmbrăcăminte.

„99% dintre hainele familiei mele sunt luate de la magazine SH. Numai când mă gândesc la shopping la mall îmi vine rău”, declară tânără, care adăugă faptul că ar rămâne fidelă magazinelor second chiar dacă ar câștiga la Lotto.

Așa a putut să-și ia o casă

În plus, Hannah Klose este adepta SH-urilor pentru că nu ştie niciodată peste ce obiecte interesante va da. A găsit jachete de designer cu doi dolari şi o geantă de şase dolari, marca Gucci.

Astfel, Hannah Klose a reuşit să economisească bani frumoși pentru vacanţele cu familia. Mai mult, și-a achitat casa pe care o luase cu un împrumut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI