18 sept. 2021 | 16:31

Cum faci economii la bani când mergi la shopping. Trucul unei tinere care a strâns aproape 200.000 de euro și și-a cumpărat apartament

Utile
Cum faci economii la bani când mergi la shopping. Trucul unei tinere care a strâns aproape 200.000 de euro și și-a cumpărat apartament
Cum faci economii la bani cand mergi la shopping. Trucul unei tinere care a strans aproape 200.000 de euro si si-a cumparat apartament

O tânără a reușit imposibilul! Aceasta ne arată cum poți să faci economii la bani când mergi la shopping. Metoda ei a funcționat, iar acum se bucură de casa visurilor ei pe care a plătit-o cu economiile sale.

Trucul genial prin care faci economii când mergi la shopping

Pare incredibil de crezut, dar o femeie a economisit aproape 200.000 de euro, pentru a-și cumpăra locuința mult visată. Este o metodă simplă pe care oricine o poate folosi atunci când merge la cumpărături.

O femeie a reuşit să economisească 190.000 de euro printr-un truc simplu, care este la îndemâna tuturor. Poate fi un exemplu de urmat pentru persoanele care se plâng că dau prea mulți bani la sesiunile de shopping.

A strâns aproape 200.000 de euro

De foarte multe ori, risipim banii pe haine. Uneori cumpărăm diverse articole vestimentare pe care nu ajungem să le purtăm vreodată. Soluția ar fi să ne abținem să mai cheltuim bani mulți pe haine. O tânără din Australia a reușit acest lucru. Cu economiile ei a reușit să-și cumpere un apartament.

Femeia a reuşit să economisească aproape 200.000 de euro printr-un truc foarte simplu. A cumpărat doar haine de la second hand, cu excepţia lenjeriei intime.

O tânără este adepta magazinelor second hand

Hannah Klose a început să economisească bani pentru vacanţele cu soţul ei şi fiica de doi ani. Acum, dressing-ul ei conţine haine semnate de designeri şi articole de lux pe care le-a cumpărat de la SH-urile din vacanţe. Astfel, Hanah Klose şi fiica sa, Josie, din Sydney, au reuşit să facă economii de 280.000 $, echivalentul a 190.000 de euro, de-al lungul anilor.

Klose și-a setat niște reguli de la care nu se abate niciodată. Femeia nu cheltuieşte niciodată mai mult de 3 lire pe un obiect de îmbrăcăminte.

„99% dintre hainele familiei mele sunt luate de la magazine SH. Numai când mă gândesc la shopping la mall îmi vine rău”, declară tânără, care adăugă faptul că ar rămâne fidelă magazinelor second chiar dacă ar câștiga la Lotto.

Așa a putut să-și ia o casă

În plus, Hannah Klose este adepta SH-urilor pentru că nu ştie niciodată peste ce obiecte interesante va da. A găsit jachete de designer cu doi dolari şi o geantă de şase dolari, marca Gucci.

Astfel, Hannah Klose a reuşit să economisească bani frumoși pentru vacanţele cu familia. Mai mult, și-a achitat casa pe care o luase cu un împrumut.

Parteneri
Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce este interzis să faci astăzi când raiul și iadul sunt deschise
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Capital.ro
Horoscop 3 mai 2024. Fecioarele trebuie să pună bani deoparte, Peștii au nevoie să ia o pauză în relație
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Anunțul ZILEI despre ILIESCU! Un DOCTOR a dat VESTEA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro