Cum faci cel mai cremos și bun bulion de casă. Ingredientele care încheagă bine compoziția, vei observa imediat diferența
Printre multele preparate, simplu de făcut, se află și bulionul de casă. Dar, dacă vrei să ai un preparat deosebit, află cum faci cel mai cremos și bun bulion de casă, folosind ingredientele care încheagă bine compoziția.
Cel mai cremos și bun bulion de casă
Prepararea bulionului de roșii de casă este o modalitate sigură de a avea un element natural numai bun de adăugat la orice fel de mâncare.
Este ușor atât pentru începători, cât și pentru bucătarii experimentați, iar acesta este tot ceea ce trebuie să știți pentru a prepara în bucătăria de acasă ciorbe savuroase din pui, pește, vită și legume.
Cel mai bun bulion de casă este secretul fiecărei mese bogate și complexe de care v-ați bucurat. Este un element fundamental în bucătăriile din întreaga lume. Iar vestea bună este că este simplu și distractiv de preparat acasă.
Care sunt ingredientele care încheagă bine compoziția
Deși este simplu, contează foarte tare ce fel de roșii folosești atunci când te apuci de treabă. Un alt aspect, deși nu este o regulă, contează foarte tare și cât ții la fiert întreaga compoziție.
Dar, toată compoziția bulionului are nevoie de aceste 2 ingrediente pentru a se închega cum trebuie.
Și aici vorbim de hrean și țelină, care odată adăugate în bulionul aflat pe foc, va ajuta atât la omogenizarea sa, cât și la consistența, gustul și mirosul acestuia.
Cum faci cel mai cremos și bun bulion de casă
Majoritatea gospodinelor iubesc această rețetă de bulion de legume, bogată și satisfăcătoare. Acest bulion de roșii este răspunsul atunci când vrem ceva mai ușor și mai de vară. Rețeta de bulion de roșii combină roșii proaspete, ardei gras, usturoi și condimente. Este vegetariană, durează aproximativ 30 de minute să o prepari și este ușoară.
Pentru a prepara bulionul de roșii, puneți într-o oală roșiile tăiate în patru și ardeiul gras tocat. Se adaugă sare, paprika afumată, cimbru, o frunză de dafin și apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe acoperit timp de 30 de minute, sau cât credeți de cuviință. Așa cum precizam, nu există o regulă în acest sens.
Aruncați tulpinile de cimbru și frunza de dafin, apoi mixați bulionul până devine omogen, adăugând ingredientele care încheagă bine compoziția. Turnați-l printr-o strecurătoare cu ochiuri pentru a îndepărta orice bucățele de coajă de roșii și asta a fost tot ce aveți de făcut.