Cum faci bani cu pachetele de țigări. Secretul care îți aduce sute de euro chiar și în România

Cum faci bani cu pachetele de țigări. Secretul care îți aduce sute de euro chiar și în România
Toți fumătorii ar trbui sățină cont de asta

Când vine vorba de fumători și țigări, este clar că se cheltuiesc foarte mulți bani. Dar puțini probabil știu că pot face bani de pe urma pachetelor de țigări. Dacă vă întrebați cum, explicația este foarte simplă, pe cât de ciudată ar părea, și are legătura cu folia de aluminiu din pachetele de țigări.

Folia de aluminiu în pachetele de țigări dusă la nivel de artă

În aceste zile producătorii de țigări acordă din ce în ce mai multă importanță decorării interiorului pachetelor de țigări. Îmbracă folia de aluminiu pentru țigări cu culori unice. O imprimă cu modele fanteziste, ceea ce marchează o nouă eră a foliei de aluminiu pentru țigări.

Culorile acoperite pot fi argintiu, auriu sau alte culori care simbolizează luxul. În comparație, desenele se dovedesc a fi mai diverse și mai atractive. În general, producătorii imprimă trei tipuri de modele pe folie de aluminiu pentru țigări.

În primul rând, cel mai utilizat tip, este imprimeul cu numele de fabrica și logo-uri. În al doilea rând, unele fabrici mari imprimă noul nume de marcă și designul pe ambalajul interior.

În al treilea rând, există și producători, care iau o cale diferită.Aceștia imprimă cuvinte publicitare pe bobina din aluminiu. Conținutul tipărit include caractere chinezești, litere chinezești, script Manchu, litere englezești și modele de imagini.

Pentru litere și caractere, fiecare fabrică are propriile stiluri preferate. Deși se cheltuiesc enorm de mulți bani, consumatorii pun foarte puțin preț pe acest detaliu, de cele mai multe ori aruncă folia de aluminiu fără a sta să observe aceste detalii.

Cum să faci bani cu folia de aliminiu

Dar, dacă v-am spune că folia de aluminiu pe care o aruncați atunci când desfaceți pachetul de țigări poate deveni o sursă de venit? Nu, nu este o glumă, este cât se poate de real acest lucru. Dacă ar fi să facem un calcul matematic rapid, dacă am strânge aproximativ 100 de kg de folie de aluminiu, am putea încasa între 100 și 500 de euro. Ideea ingenioasă i-a venit unei fumătoare înrăite din Serbia.

În România, și bănuim că nu știați asta, în marile Mall-uri există centre de colectare, unde puteți câștiga bani frumoși dacă vă decideți să nu mai aruncați folia de aluminiu din pachetele voastre de țigări. Anumite centre spun că pot oferi și până la 900 de lei pentru această banală folie de aluminiu. Așa că, în cazul în care ești dispus și ai răbdare, poți face bani frumoși colecționând cât mai multe folii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI