Cum face Mircea Lucescu bani de pe canapeaua de la Kiev. Ce lovitură a dat

Cum face Mircea Lucescu bani de pe canapeaua de la Kiev. Ce lovitură a dat
Cum a reușit Mircea Lucescu să câștige mulți bani

Mircea Lucescu a dat lovitura! Antrenorul de la Dinamo Kiev învârte banii cu lopata după ce și-a îndreptat atenția spre o afacere cu adevărat profitabilă. Cum a reușit să câștige sume mari în ultimul an, de fapt?

Mircea Lucescu, succes în afaceri. Ce companie i-a atras atenția

Mircea Lucescu se poate declara fericit. Acesta a reușit să câștige mulți bani în timp ce se află la Kiev după ce s-a implicat și în lumea afacerilor. Antrenorul este extrem de bucuros după ce compania din care face parte a încheiat primul semestru din 2021 cu un profit foarte bun.

Romradiatoare Brașov, un producător de componente electrice, a reușit să ajungă la o cifră de afaceri de 22 de milioane de lei în 2021, dublându-și valoarea față de aceeași perioadă din 2020. Mircea Lucescu deține acțiuni din această companie.

De asemenea, Romradiatoare avea pierderi de 638.580 lei în primul semestru din 2020, dar acum profitul net se ridică la 1,2 milioane de lei. Peste 87% din afacerile pe care le are compania sunt realizate cu 10 clienți, potrivit zf.ro.

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea. A dat lovitura cu Romradiatoare Brașov

Cât despre profitul de exploatare, acesta s-a înregistrat la 1,66 de lei. Compania a suferit pierderi de 413.000 lei în aceeași perioadă a anului trecut. Numărul de angajați a ajuns la cifra de 148, fiind redusă cu 24 de persoane.

Mircea Lucescu deține 16,55 din capitalul social, 7% din acțiuni sunt tranzacționate de alți investitori la bursă, iar cel mai mare acționar al companiei, cu un pachet de 76,5% din acțiuni, este SIF Transilvania. Se pare că antrenorul de la Dinamo Kiev a dat lovitura cu această afacere profitabilă.

Mircea Lucescu s-a confruntat cu probleme. Prin ce a trecut antrenorul

Recent, fanii își făceau griji după ce Mircea Lucescu lipea de la prima partidă a echipei Dinamo Kiev în noua ediție de campionat. La momentul respectiv, Emil Caras, unul dintre secunzii tehnicianului român, a explicat că antrenorul ar fi fost, de fapt, răcit.

„Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că cel mai probabil este din cauza schimbării de temperatură. Afară este cald, aerul condiţionat funcţionează în birou.

Iar asta i-a cauzat o răceală. Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi.

Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper.”, a transmis Emil Caras la finalul partidei contra celor de la Veres.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI