Cum face Mihai Trăistariu bani gârlă în 2020. A dat tot din casă

Cum face Mihai Trăistariu bani gârlă în 2020. A dat tot din casă

Mihai Trăistariu s-a reprofilat de ceva vreme și a ales domeniul imobiliar. Artistul are șase garsoniere la mare, dar pentru a-și vedea visul cu ochii, a avut nevoie de ceva ajutor și a făcut un credit la bancă.

Mihai Trăistariu face bani gârlă în 2020

Anul trecut, Mihai Trăistariu vorbea în emisiunea ”XNS” despre metoda sa de a aduna un munte de bani într-un an. „E citită de pe net, nu am inventat-o eu. În prima zi îți pui 10 lei, apoi 20 de lei și crescător. În 8 luni ori 30 de zile, punem așa, 240. Înmulțim și dă 28.920, aproximativ 6000 de euro”, povestea artistul în cadrul show-ului de noapte.

Matematica pare că l-a ajutat, căci a investit în imobiliare în plină pandemie. Mihai Trăistariu și-a achiziționat recent șase garsoniere la malul mării, la Mamaia, pe care le închiziară cu 200 de lei luna aceasta și 300 în august.

„Acum o jumătate de an, un dezvoltator imobiliar mi-a propus să-i dau bucata mea de pământ, pe care voiam să îmi construiesc o casă capabilă să se rotească, pentru patru apartamente în blocul construit de el. Am stat şi m-am gândit şi am acceptat propunerea”, a mărturisit solistul la Antena Stars.

Cum face Mihai Trăistariu bani gârlă în 2020. A dat tot din casă
Unul dintre apartamentele pe care Tăristariu le dă în chirie la mare

Pentru a-și duce planurile la bun sfârșit, Tăristariu a avut nevoie de o mână de ajutor, așa că a apelat la un credit bancar: „Am făcut un împrumut la bancă şi am investit în jur de 150.000 de lei. În perioada asta închiriez cu 200 de lei pe noapte, dar apoi luna viitoare iau 300 de lei, în august e mai mult, că vecinii mei dau şi cu 11 milioane pe noapte”.

  • Artistul provine dintr-o familie de artiști – tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost pictor, iar mama sa, Natalia Trăistariu, (născută Natalia Antohi) a studiat medicina și a cântat în tinerețe. El mai are trei frați: Geanina, Constantin și Vasile, iar toți au fost îndreptați de părinți către muzică.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI