Câți bani primește Mihai Trăistariu pentru a poza fără haine. Suma este modică

Câți bani primește Mihai Trăistariu pentru a poza fără haine. Suma este modică

Mihai Trăistariu s-a pozat gol pușcă, iar imaginile au ajuns pe Internet. Artistului nu îi este rușine cu asta, ba mai mult, pare că vrea să treacă la următorul nivel.

Câți bani primește Mihai Trăistariu pentru a poza fără haine. Suma este modică

Cunoscut pentru piesa ”Suzana, mi-ai furat banana”, artistului nu i se mai ”fură” nimic, iar dacă cineva vrea ceva, trebuie să scoată banul.

Mihai Trăistariu este și darnic cu fanii săi și împarte cu toată lumea îmagini cu el în toată splendoarea. Una din pat, alta de la duș, toate în ipostaze cât mai fierbinți. Iar admiratorii plătesc pentru asta.

„Există un site, o rețea de socializare, unde vedetele, în principal, cele internaționale, își postează fotografii mai intime, din casă, din baie, din cadă, din pat. Și atunci ca să nu mai am discuții cu pozele mai ciudate de pe facebook, acum vreo patru ani, tot fanii mi-au sugerat să mut acele poze pe această rețea care este privată. Și asta am făcut. Mi-am facut cont acolo, mi-am șters pozele de pe facebook și instagram și le-am postat acolo.

”Nu am pus taxă ca să fac bani”

Eu mi-am pus o taxă modică de 5 dolari, care este și minimă și uite asa am scăpat de situația asta. Nu am pus taxă ca sa fac bani, ci ca să nu mai aibă acces minorii.”, afirma acesta în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Și asa se face banul pe timp de criză. Iar dacă fanii cer, Mihai Trăistariu le dă: „Văzând că sunt vreo 200 de abonați am zis sa le mai pun o poză două pe zi. Le-am pus într-o perioadă numai pozele vechi, alea în lenjerie intimă care sunt pe tot google-ul, dar de o vreme, oamenii tot îmi cereau și le-am dat, dar nu sunt gol complet, că nu fac așa. Dar sunt poze mai… sexy.” a completat artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI