Cum face Loredana Groza cumpărăturile în pandemie. Stilul unic la care a apelat în 2021

Loredana Groza face altfel piața în pandemie. A revoluționat această acțiune

Loredana Groza este o femeie excentrică, drept pentru care unele acțiuni ale sale, considerate ca fiind uluitoare de către unii, reprezintă normalitate pentru ea. De pildă, momentul când s-a urcat pe masa juraților de la ”Chefi la cuțite”, în timp de cânta, fiind prezentă în platoul Antena 1 pentru a-i surprinde pe bucătari cu un preparat indian. Unde pui că se prezintă din ce în ce mai incitant, fie că este vorba despre o simplă prezență la ”Neatza”, fie că este antrenor la ”X Factor”. Am putea trage concluzia că tot ce face este dus la nivel de divertisment, show. Dar cine s-ar fi așteptat ca și cumpărăturile să intre în calcul? Cântăreața a fost surprinsă făcând piața direct din mașină.

Loredana Groza face altfel piața de când e pandemie

Zilele trecute, Loredana Groza a fost surprinsă de fotoreporterii CanCan în zona Piaței Băneasa. Juratul de la ”X Factor” pare că a inovat această acțiune fiindcă s-a târguit cu precupeața direct din mașină. Vedeta a parcat chiar în fața unei tarabe, a comandat produsele dorite, iar vânzătoarea le-a ambalat în sacoșă și i le-a ”livrat” la geamul mașinii. De la piață, Loredana s-a îndreptat către un restaurant din zona Pipera, acolo unde a mers cu o prietenă care o însoțea. Nu s-a mai putut folosi de automobil precum în cazul de mai sus, așa că a fost nevoită să coboare.

Iar de aici s-a lăsat liniște în jur. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta sa extrem de îndrăzneață. Ea a purtat o pereche de colanți cu care fusese surprinsă și la sala de sport anterior, dar care îi pun în evidență formele, prin urmare, la piață, la sală sau la restaurant, bine să arate.

Solista a renunțat la diete. Vigurozitatea și-o păstrează prin sport, regim alimentar sănătos și somn 

„Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal.

Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat artista pentru Feminis.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI