Dana Budeanu o atacă dur pe Loredana Groza. Mesajul jignitor pe care i l-a transmis artistei: „N-ai voie să îți pozezi părțile intime”

Dana Budeanu, atac dur la adresa Loredanei Groza

Dana Budeanu face de rușine mai multe vedete din România, după ce acestea și-au etalat trupurile lor voluptoase pe diferite plaje exotice din lume. În timp ce milioane de oameni stau speriați și închiși în casă, așteptând ultimele știri despre pandemia de Covid-19, unele artiste și persoane publice au decis să evadeze din țară către destinații desprinse parcă din rai.

Dana Budeanu, atac dur la adresa vedetelor plecate în vacanță

Dana Budeanu și Loredana Groza sunt bune prietene, dar asta nu înseamnă că prietenele fac excepție de la regulă. Ei bine, îndrăgita creatoare de modă a luat la rând mai multe vedete din România și le-a criticat ipostzele mult prea excentrice în care au pozat, dar în special, pe care le-au făcut publice.

Printre vedetele pe care creatoarea le-a luat în vizor se află Bianca Drăgușanu, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, dar și Loredana Groza, pe care a criticat-o cel mai dur.

Din fericire pentru Dana Budeanu, sinceritatea ei, uneori dureroasă, a devenit atât de apreciată și tolerată, încât nici persoanele comentate de creatoare nu se mai supără.

Cu privire la vedetele care au ales să le arate fanilor cum se trăiește frumos pe insulele pustii și resorturile exclusiviste, Dana Budeanu afirmă că, de fapt, acestea au ales locații cu all inclusive la care au plătit puțini bani. În plus, aceasta vorbește despre faptul că toate persoanele publice plecate în țări calde se pozează cu posteriorul la vedere.

„Bă, toate pozele cu vedetele plecate pe la cald, prin insule, sunt cu buci. Vreau să întreb și eu direct. Înțeleg, Bianca Drăgușanu să-și pozeze bucile, capră, cum vreți voi. Ea e păpușă, am mai zis-o.

Apropo, resortul ăla. Ce? Ăla e resort? Nu mai vreau intru eu în amănunte cu restul despre Maldive, unde mergeți voi, restul, la all inclusive. E 3.000 de euro, atât. Unde vă pozați. Nu există Maldive de săraci. Mergeți la One and only și dați 40 de mii pe casuță”, a transmis Dana Budeanu pe canalul său de YouTube.

Loredana Groza, trasă la răspundere de prietena sa

Dacă pentru multe vedete din România goliciunea este permisă pentru că le reprezintă, lucrurile se schimbă în cazul cântăreței Loredana Groza. Potrivit Danei Budeanu, prietena sa Loredana este o artistă extrem de talentată, o raritate pentru această țară, motiv pentru care nu are nevoie de  metode deochiate prin care să se remarce.

„Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâțele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana.

Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce … Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună.

Nu ai nevoie să arăți bucile, țâțele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un … Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând.

Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâțele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, spus mai adăugat Dana Budeanu.

Vezi mai multe imagini postate de Loredana Groza în galeria foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI