14 ian. 2021 | 10:33

Dana Budeanu o atacă dur pe Loredana Groza. Mesajul jignitor pe care i l-a transmis artistei: „N-ai voie să îți pozezi părțile intime”

Monden
Dana Budeanu o atacă dur pe Loredana Groza. Mesajul jignitor pe care i l-a transmis artistei:
Dana Budeanu, atac dur la adresa Loredanei Groza

Dana Budeanu face de rușine mai multe vedete din România, după ce acestea și-au etalat trupurile lor voluptoase pe diferite plaje exotice din lume. În timp ce milioane de oameni stau speriați și închiși în casă, așteptând ultimele știri despre pandemia de Covid-19, unele artiste și persoane publice au decis să evadeze din țară către destinații desprinse parcă din rai.

Dana Budeanu, atac dur la adresa vedetelor plecate în vacanță

Dana Budeanu și Loredana Groza sunt bune prietene, dar asta nu înseamnă că prietenele fac excepție de la regulă. Ei bine, îndrăgita creatoare de modă a luat la rând mai multe vedete din România și le-a criticat ipostzele mult prea excentrice în care au pozat, dar în special, pe care le-au făcut publice.

Printre vedetele pe care creatoarea le-a luat în vizor se află Bianca Drăgușanu, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, dar și Loredana Groza, pe care a criticat-o cel mai dur.

Din fericire pentru Dana Budeanu, sinceritatea ei, uneori dureroasă, a devenit atât de apreciată și tolerată, încât nici persoanele comentate de creatoare nu se mai supără.

Cu privire la vedetele care au ales să le arate fanilor cum se trăiește frumos pe insulele pustii și resorturile exclusiviste, Dana Budeanu afirmă că, de fapt, acestea au ales locații cu all inclusive la care au plătit puțini bani. În plus, aceasta vorbește despre faptul că toate persoanele publice plecate în țări calde se pozează cu posteriorul la vedere.

„Bă, toate pozele cu vedetele plecate pe la cald, prin insule, sunt cu buci. Vreau să întreb și eu direct. Înțeleg, Bianca Drăgușanu să-și pozeze bucile, capră, cum vreți voi. Ea e păpușă, am mai zis-o.

Apropo, resortul ăla. Ce? Ăla e resort? Nu mai vreau intru eu în amănunte cu restul despre Maldive, unde mergeți voi, restul, la all inclusive. E 3.000 de euro, atât. Unde vă pozați. Nu există Maldive de săraci. Mergeți la One and only și dați 40 de mii pe casuță”, a transmis Dana Budeanu pe canalul său de YouTube.

Loredana Groza, trasă la răspundere de prietena sa

Dacă pentru multe vedete din România goliciunea este permisă pentru că le reprezintă, lucrurile se schimbă în cazul cântăreței Loredana Groza. Potrivit Danei Budeanu, prietena sa Loredana este o artistă extrem de talentată, o raritate pentru această țară, motiv pentru care nu are nevoie de  metode deochiate prin care să se remarce.

„Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâțele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana.

Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce … Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună.

Nu ai nevoie să arăți bucile, țâțele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un … Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând.

Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâțele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, spus mai adăugat Dana Budeanu.

Vezi mai multe imagini postate de Loredana Groza în galeria foto.

PlaySport
Anunț sumbru despre familia regală, după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer! Ce se va întâmpla cu William după moartea Regelui Charles
Ego.ro
Dumnezeule! Cât de frumoasă este iubita lui Pescobar. De asta o ține ascunsă
Digi24
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel către aliații NATO
Cancan.ro
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
GSP.ro
Prezentatoarea-fotomodel de la Prima TV, declarații șoc despre Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”
Stirile PROTV
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Romania TV
Ce salarii mizerabile aveau angajaţii de la Gaşca Zurli. Un fost component al trupei a rupt tăcerea: "Am lucrat de luni pana duminică, până la unu noaptea!"
Capital.ro
Îți vine amenda direct acasă! Șoferii vor fi sancționați automat. Nu mai scapă nimeni
EVZ.ro
Pensia care nu depinde de politicieni. Cum afli totul în câteva minute
Adevarul
O manichiuristă din București se laudă cu câștigurile dintr-o singură zi: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării” VIDEO
BZI.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra! Tânăra nevăzătoare este virală în mediul online! – VIDEO
Spynews.ro
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Libertatea.ro
„Nu cred!” Un brașovean și-a construit legal o „vilă” pe un bloc cu 8 etaje: „Există contract de vânzare cumpărare”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Atentie, imagini sensibile! Un martor cheie a postat imagini de la crima care a socat Romania. FOTO
Redactia.ro
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Digisport.ro
Ce spune Cătălin Scărlătescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru”
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Imagini virale cu dictatorul din Belarus. Cu un cățel alb și pufos în brațe, Lukașenko vorbește cu generalii despre atacarea Poloniei
Digi24
O româncă din Spania a crezut că Brad Pitt a văzut-o pe TikTok și s-a îndrăgostit de ea. Apoi i-a cerut bani
Digi24
Retrasă din lumea mondenă, fosta bombă sexy e de nerecunoscut! S-a apucat de scris cărți de bucate
Unica.ro
Alertă pentru șoferi. Nu vei mai putea parca nicăieri!
EVZ.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra, tânăra nevăzătoare devenită virală în mediul online. Cum a surprins-o marea artistă / VIDEO
Spynews
Schimbare pentru românii cu BULETIN. Vor fi verificați de la distanță
Capital.ro
Chiftelele preparate de maicile de la mănăstire în perioada postului. Rețeta simplă, pas cu pas
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Probleme la Legea Pensiilor: se cere RECALCULAREA sumelor de bani pentru unii seniori
Mediaflux
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro