Cum face Giuliano Stroe școală online. Ți se rupe sufletul! Mulți copii sunt în situația lui

Cum face Giuliano Stroe școală online. Ți se rupe sufletul! Mulți copii sunt în situația lui
Imagini incredinile cu "Micul Hercule". Giuliano Stroe se chinuie să facă scoala online

“Micul Hercule”, aşa cum este cunoscut în întreaga lume”, trece prin momente grele. Imaginile apărute recent în mediul online cu Giuliano Stroe sunt emoţionante. Ţi se rupe sufletul când vezi cum face adolescentul de 16 ani şcoală.

Giuliano Stroe se chinuie să înveţe carte de pe… ecranul telefonului!

Cum criza sanitară în România este din ce în ce mai gravă din cauza creşterii numărului de cazuri de bolnavi de coronavirus, şcolile au fost închise. Astfel, elevii sunt nevoiţi să facă şcoală online, însă cei mai mulţi dintre aceştia sunt puşi în situaţia de a sta cu ochii într-un ecran de telefon sau tabletă ore în şir. Printre cei mai afectaţi elevi se numără şi Giuliano Stroe.

“Micul Hercule”, aşa cum îl ştie toată lumea, a ajuns la vârsta de 16 ani şi încearcă să ţină pasul cu şcoala chiar dacă se antrenează din greu pentru box şi kickboxing. Pe contul său de Facebook au fost postate, de curând, două fotografii care îl înfăţişează pe adolescent încercând să ia parte la orele care se desfăşoară online. Acesta priveşte chinuit ecranul micului telefon pentru a descifra cele predate de profesor.

Din păcate, în această situaţie se afla zeci de mii de elevi din mediul rural, iar veştile venite de la autorităţi nu sunt deloc îmbucurătoare.

Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor, la vârsta de 5 ani, datorită forţei sale fizice ieşite din comun. Acesta a mers în mâini, extrem de rapid, pe o distanţă de zece metri. Acum, puştiul locuieşte alături de părinţi şi de cei trei fraţi ai săi în comuna Icoana, din judeţul Olt.

Imagini incredinile cu
Imagini incredinile cu „Micul Hercule”. Giuliano Stroe se chinuie să facă scoala online

Şcoala online se prelungeşte?!

Deşi toţi părinţii şi copiii aşteaptă revenirea elevilor în sălile de curs, Comitetul pentru Situaţii de Urgență nu aduce veşti bune. Într-o Românie în care multe familii nici nu au ce pune pe mas de mâncare, statul doreşte ca micuţii să folosească tablete, telefoane mobile sau laptop-uri pentru a avea acces la învăţământ. Situaţia este cu atât mai tristă cu cât mii de elevi nu îşi permit nici măcar plata la curentul electric. Trecerea tuturor școlilor în scenariul roșu, de învățare online, este în vigoare până pe 9 decembrie.

Inspectorul şcolar general al Capitalei, Ionel Puşcaş, a explicat că şcolile din Bucureşti, vor putea fi redeschise doar în momentul în care rata de incidenta va scădea sub 3 la mia de locuitori.

“Cred că este clar pentru toată lumea. La indicele acesta epidemiologic și la numărul actual al infecțiilor cu Covid, Comitetul pentru Situații de Urgență o să voteze prelungirea funcționării școlilor în online”, a anunțat Ionel Puşcaş.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI