16 nov. 2020 | 13:40

Cum face Giuliano Stroe școală online. Ți se rupe sufletul! Mulți copii sunt în situația lui

Știri generale
Cum face Giuliano Stroe școală online. Ți se rupe sufletul! Mulți copii sunt în situația lui
Imagini incredinile cu "Micul Hercule". Giuliano Stroe se chinuie să facă scoala online

“Micul Hercule”, aşa cum este cunoscut în întreaga lume”, trece prin momente grele. Imaginile apărute recent în mediul online cu Giuliano Stroe sunt emoţionante. Ţi se rupe sufletul când vezi cum face adolescentul de 16 ani şcoală.

Giuliano Stroe se chinuie să înveţe carte de pe… ecranul telefonului!

Cum criza sanitară în România este din ce în ce mai gravă din cauza creşterii numărului de cazuri de bolnavi de coronavirus, şcolile au fost închise. Astfel, elevii sunt nevoiţi să facă şcoală online, însă cei mai mulţi dintre aceştia sunt puşi în situaţia de a sta cu ochii într-un ecran de telefon sau tabletă ore în şir. Printre cei mai afectaţi elevi se numără şi Giuliano Stroe.

“Micul Hercule”, aşa cum îl ştie toată lumea, a ajuns la vârsta de 16 ani şi încearcă să ţină pasul cu şcoala chiar dacă se antrenează din greu pentru box şi kickboxing. Pe contul său de Facebook au fost postate, de curând, două fotografii care îl înfăţişează pe adolescent încercând să ia parte la orele care se desfăşoară online. Acesta priveşte chinuit ecranul micului telefon pentru a descifra cele predate de profesor.

Din păcate, în această situaţie se afla zeci de mii de elevi din mediul rural, iar veştile venite de la autorităţi nu sunt deloc îmbucurătoare.

Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor, la vârsta de 5 ani, datorită forţei sale fizice ieşite din comun. Acesta a mers în mâini, extrem de rapid, pe o distanţă de zece metri. Acum, puştiul locuieşte alături de părinţi şi de cei trei fraţi ai săi în comuna Icoana, din judeţul Olt.

Imagini incredinile cu "Micul Hercule". Giuliano Stroe se chinuie să facă scoala online

Imagini incredinile cu „Micul Hercule”. Giuliano Stroe se chinuie să facă scoala online

Şcoala online se prelungeşte?!

Deşi toţi părinţii şi copiii aşteaptă revenirea elevilor în sălile de curs, Comitetul pentru Situaţii de Urgență nu aduce veşti bune. Într-o Românie în care multe familii nici nu au ce pune pe mas de mâncare, statul doreşte ca micuţii să folosească tablete, telefoane mobile sau laptop-uri pentru a avea acces la învăţământ. Situaţia este cu atât mai tristă cu cât mii de elevi nu îşi permit nici măcar plata la curentul electric. Trecerea tuturor școlilor în scenariul roșu, de învățare online, este în vigoare până pe 9 decembrie.

Inspectorul şcolar general al Capitalei, Ionel Puşcaş, a explicat că şcolile din Bucureşti, vor putea fi redeschise doar în momentul în care rata de incidenta va scădea sub 3 la mia de locuitori.

“Cred că este clar pentru toată lumea. La indicele acesta epidemiologic și la numărul actual al infecțiilor cu Covid, Comitetul pentru Situații de Urgență o să voteze prelungirea funcționării școlilor în online”, a anunțat Ionel Puşcaş.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro