Cum face bani Oana Mizil, de fapt. Soția ”bătută” a lui Marian Vanghelie, dată de gol chiar de angajații ei

Cum face bani Oana Mizil, de fapt. Soția ”bătută” a lui Marian Vanghelie, dată de gol chiar de angajații ei
Cum face bani Oana Mizil, de fapt. Soția ”bătută” a lui Marian Vanghelie, dată de gol chiar de angajații ei

Vestea că Oana Mizil a fost agresată de Marian Vanghelie a venit ca un șoc. Ea a ajuns la spital după ce ar fi fost agresată fizic de soțul ei.

Cum face bani Oana Mizil, de fapt

Infomația a fost făcută publică de IPJ Ilfov, care a și emis un ordin de protecție provizoriu împotriva lui Marian Vanghelie.

„A venit Salvarea, am spus că ne-am certat, că am țipat. Au întrebat dacă o transportă la spital, am spus că da și atunci au dus-o la Elias.

Acolo, conform legii, când au auzit că de la ceartă, au chemat Poliția, că așa spune legea (…) Am țipat, se poate numi agresiune, nu știu.

Eu sunt mai agitat de fel, dar nu sunt nebun. Nu mă mai schimb la vârsta asta. Dar totul este în regulă”, a declarat Vanghelie, potrivit Libertatea.

Informația este cu atât mai surprinzătoare cu cât cei doi păreau că se înțeleg de minune, mai ales de când pe lume a venit fetița lor.

Marian Vanghelie și Oana Mizil sunt împreună de mulți ani și au o fetiță pe nume Maria, care le bucură viața încă de când s-a născut.

Cum face bani Oana Mizil

În timp ce Vanghelie este un personaj celebru în politica românească, Oana Mizil se poate numi afaceristă.

Ea are o cofetărie în centrul Capitalei. De-a lungul timpului, ea a avut mai multe afaceri, de la un atelier de modă care se ocupa de rochii de mireasă, la o revistă de monden. A încercat să intre și în politică, acolo unde și-a cunoscut concubinul.

Acum, ea are o cofetărie pe Calea Victoriei și Oana se declară o adevărată pasionată de dulciuri.

“Puţini sunt cei care ştiu că mai am o mare dragoste, cum ar fi dragostea pentru ciocolată, deserturi fine şi torturi delicate.

Este momentul meu. Cel în care mă transform iar în lider şi conduc o echipă profesionistă, extrem de creativă şi de talentată, dintr-un laborator de mici bucurii dulci. Cadé este parte din povestea mea şi mă bucur să o împărtăşesc cu voi.

Căci, de fapt, ceea ce vreau să vă transmit este să iubiţi întotdeauna ceea ce faceţi, pentru că numai din iubire ies lucrurile cu adevărat bune”, scria vedeta pe Facebook.

Angajații au dat-o de gol

Ei bine, angajații săi au dat-o de gol și au dezvăluit că Oana Mizil însăși se ocupă de decorarea torturilor și a prăjiturilor. O treabă migăloasă, care necesită multă răbdare și talent.

“Este o afacere de suflet în care a început să se implice foarte mult de când o are pe Maria. Avem laborator şi atelier propriu, suntem  specializaţi pe candy-bar, torturi pentru orice tip de eveniment, iar doamnei Oana îi place mult partea de decorare a torturilor, este extrem de implicată, pasionată şi talentată”, au angajaţii pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI