04 mai 2022 | 11:04

Cum face bani Magda Vasiliu în Italia. Fosta prezentatoare TV și-a descoperit vocația

Monden
Cum face bani Magda Vasiliu în Italia. Fosta prezentatoare TV și-a descoperit vocația

Magda Vasiliu, fosta prezentatoare de la Prima TV, a părăsit România în urmă cu cinci ani, alegând să se mute în Italia, acolo unde are grijă de fiul ei, Vlad, care a împlinit deja 12 ani. Chiar dacă mai sunt momente în care îi lipsește televiziunea, vedeta recunoaște că nu se plictisește deloc. Aceasta și-a descoperit un nou hobby și intenționează chiar să scrie o carte. Mai multe detalii, în coninuare.

Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia

Magda Vasiliu (45 ani) a luat decizia de a se muta în Italia acum cinci ani, acolo unde se simte cel mai bine. Alături de ea se află fiul ei în vârstă de 12 ani, asupra căruia fosta prezentatoare și-a îndreptat toată atenția după ce a aflat că băiețelul suferă de cancer. Din fericire, acum Vlad este bine.

Cu toate că îi este dor de colegii din televiziune și locurile natale, Magda susține că nu are de gând să se întoarcă în România, întrucât o duce foarte bine în Italia.

Acolo, fosta vedetă TV și-a descoperit și un nou hobby, acela de a face genți unicat. Pare-se că noua afacere merge ca pe roate pentru ea, căci comenzile nu încetează să apară, iar munca îi este apreciată.

În timpul liber, Magda realizează genți unicat, produse handmade, cu flori lucrate manual, pe care le vinde pe câteva site-uri de profil, la prețul de 45 de euro bucata.

„Am muncit un pic… A devenit disponibilă doar pe comandă. Le mulțumesc doamnelor care au comandat-o. Mă apuc din nou de muncă!… Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată. Când primești astfel de reacții, pe care doar le-ai sperat, primești și inspirația și motivația de a continua“, sunt mesaje postate de Magda Vasiliu în dreptul pozelor cu gențile făcute de ea.

Citește și: Lovitură dură pentru Magda Vasiliu. Vedeta a făcut anunțul chiar ea VIDEO

Fosta prezentatoare vrea să scrie o carte

Magda Vasiliu își dorește de mult timp să devină și autoare, iar acum i s-au adâncit gândurile cu privire la scrierea unei cărți.

„Cred că a venit momentul să scriu cartea aia pe care mi-o imaginez de mai bine de 6 ani. Lenea, comoditatea, mutatul în Italia, frământările de tot felul m-au făcut să las deoparte un proiect la care începusem să lucrez. Schițele cu tăieturi și completări s-au pierdut odată cu viața din România. În schimb, am câștigat experiența celor cinci ani în Italia. Și cred că nimic, dar nimic nu e întâmplător“, a scris fosta știristă pe rețelele sociale.

Vedeta a avut exemple demne de urmat în copilărie, provenind dintr-o familie de intelectuali – mama, profesoară de istorie, iar tatăl a scris și el cărți.

Mesajul postat de Magda la aniversarea fiului ei

Când Vlad a împlinit vârsta de 12 ani, Magda Vasiliu a postat un mesaj emoționant pe internet.

„(…) Au trecut 12 ani în care am avut parte de momente de fericire totală, momente de disperare cruntă și momente de derută. Nimeni nu te învață să fii mamă. Înveți pe propria piele, câteodată greșești, altădată faci lucrurile într-o manieră absolut perfectă, în mod instinctiv.

Sunt situații în care mă simt depășită, sunt situații în care îl simt pe Vlad complet dependent de mine și situații în care îl simt că vrea să fie singur, să facă totul după voința lui. Sunt fericită că în ciuda tuturor greutăților am ajuns să serbăm 12 ani. Nu există copil perfect și nici mama perfectă.

Noi doi însă avem o relație aparte, foarte profundă. Ne înțelegem din priviri și ne simțim unul pe celălalt. Are momente de răzvrătire adolescentină, e obraznic de multe ori, dar știu că mă iubește și-l iubesc în cel mai firesc mod cu puțință“, au fost cuvintele vedetei.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fost ministru cunoscut, lângă o blondă misterioasă. Fermecat de femeia de lângă el
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro